Dzisiaj rano, chwilę po 9, dostałam powiadomienie, że moja przesyłka czeka na odbiór, a 2h później, że "Punkt z Twoją przesyłką jest tymczasowo niedostępny. Pracujemy nad tym i damy znać, kiedy będzie można odebrać przesyłkę." Co to oznacza?
Dotyczy punktu Allegro One Box - AL065WWL; Ząbkowska 32, 05-270 Marki
Zależało mi na szybkiej dostawie dlatego wybrałam ten rodzaj wysyłki (widniała informacja "dostawa jutro"), a przesyłka dotarła jeszcze kolejnego dnia i teraz nie mogę jej odebrać - co mam zrobić?
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:85262395 pewnie awaria 😄
Byłam przed chwilą przy paczkomacie i faktycznie wygląda jakby miał awarię (wyłączony ekran), tylko kiedy mogę się spodziewać, że cokolwiek się w tej sprawie zmieni? W paczce znajdują się produkty, które nie powinny przebywać w takich temperaturach, jakie aktualnie panują (ja jestem w gotowości od wczoraj, aby paczkę odebrać), a paczkomat stoi w pełnym słońcu.
Cześć, @Client:85262395. Niedługo serwis zjawi się pod automatem i zajmie się tym problemem. Damy Ci znać, gdy tylko otrzymamy informacje odnośnie stanu technicznego maszyny.
Czy wiadomo już cokolwiek na ten temat?
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:85262395 Przykro mi, jeszcze tego nie wyjaśniliśmy. Wrócimy do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją dostaniemy.
Najmocniej przepraszam za utrudnienia.