kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem one kuriera
Mniej więcej będzie to wyglądało tak
ja bym od razu pisał do nich ticket.
https://allegro.pl/pomoc/kontakt
@butterflytouch zgłosiłam to z prośbą o wyłączenie u Ciebie tej metody dostawy. Otrzymasz od nas osobną wiadomość e-mail w tej sprawie.
Przykro mi, ale nie będziesz mogła nadać przesyłki możesz albo skontaktować się z kupującym i poprosić go o pononwe zamówienie z inną metodą dostawy albo nadać przesyłkę poza Wysyłam z Allegro inną metodą. Gdy podasz zamaskowany adres e-mail kupującego, otrzymamy informacje o statusie paczki.
Mojego kodu pocztowego 09-402 nie ma w spisie dostępnych kodów w usłudze dostawy Allegro One Box, One Kurier (Allegro One Box). Zgłasza się komunikat: Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera. Mam zamówienie klienta, który wybrał ten sposób dostawy, a ja nie mogę wygenerować etykiety. Co mam zrobić? Jak zmienić formę dostawy w tym konkretnym zamówieniu? Jak usunąć z cennika dostaw ten sposób dostawy na przyszłość?
Pozdrawiam i oczekuję na szybką odpowiedź.
zagrajtosam
@zagrajtosam Przekazałam do odpowiedniego zespołu prośbę o wyłączenie Allegro One Kuriera na Twoim koncie.
Tak jak pisała wyżej Monika, konieczny jest kontakt z klientem w celu ustalenia innej metody dostawy zamównienia.
nie mam jak nadac paczki one kurier dstawa jutro komunikat adres dostawcy nie obsługiwanye