10.11.2025 wdrożyliśmy darmowe przedłużenie terminu odbioru przesyłek Allegro One.
Dodaliśmy opcję, która pozwala na darmowe przedłużenie czasu na odbiór paczki o kolejne 24 godziny (liczone od momentu upłynięcia pierwotnego terminu).
Możecie z niej skorzystać w zakładce Moje przesyłki ta opcja będzie dostępna, dopiero gdy do wygaśnięcia pierwotnego czasu na odbiór zostaną 24h. Przedłużenie możliwe jest jednorazowo dla danej przesyłki.
Tak to wygląda w aplikacji:
Tak w przeglądarce:
Obecnie możliwość przedłużenia paczek dostępna jest tylko w Polsce i tylko dla przesyłek Allegro One. Planujemy rozszerzenie jej na inne rynki i pozostałe metody Allegro Delivery.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy jest szansa na wydłużenie odbioru paczki w paczkomacie Allegro One Box - AL036WT1 przesyłka A004E?
Cześć @byryn79, gotowe, czas odbioru został przedłużony 🙂
Witam, czy można jeszcze przedłużacz paczkę A004LU5268? O 48godzin? Pozdrawiam
@Client:88929512 Czas na odbiór tej paczki był już zmieniany, więc mogłam go przedłużyć jedynie o 24 godziny.
Dziękuję i o tyle 😉
Czy można przedłużyć odbiór przesyłki
A004KURND3 nie mam opcjj samodzielnego przedluzenia. Paczka byla opozniona i dotarla gdy mnie nie bylo.
Dzień dobry,
Proszę o ręczne przedłużenie o 24 godziny terminu odbioru przesyłki Allegro A004LVN672.
Miała dojść do OneBox dopiero w poniedziałek, a zrobili psikusa i dostarczyli w piątek.
Dziękuję!
@h3r0 Proszę bardzo, gotowe! 🙂
Czy mógłbym poprosić o wydłużenie czasu dla paczki A004O4R0M9?
Wypadek losowy 😞