Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłem rower elektryczny marki Chevellary w piątek i wpłaciłem pieniądze do banku szybkim przelewem, wartość roweru wynosiła 2899 zł dziś wchodzę w status przesyłki, pokazuje że zakup został opłacony ale jeszcze towar nie został nadany a pokazuje że przesyłka przewidywana jest na środę. O co tu chodzi czy to jakieś oszustwo? Boje się trochę a nie chciałbym stracić pieniędzy.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
No spokojnie, pomijam już co oznacza przewidywany bo mi się już na ten temat pisać nie chce. Podlinkuje
Nawet jak jest przewidywany na jutro, to oznacza że sprzedający ma jeszcze czas żeby to zrobić dziś. Najlepiej wklej link do oferty, to się oceni konto.
@Client:104582594 Czas, jaki widzisz w ofercie, jest przewidywany, a nie gwarantowany. Sprzedawca w ofercie zadeklarował, że wyśle towar w ciągu 7 dni roboczych, co oznacza, że ma czas na nadanie do 2 lipca.
To mi pan napisał wcześniej że opóźnienie może być do 5-7 dni roboczych
A tu znowu pisze że jak wszystko pójdzie dobrze to dopiero dostarczą do końca przyszłego tygodnia😞😞, maskara aż trochę zacząłem się bać
@Client:104582594 Rozumiem, że sytuacja wywołała u Ciebie zwątpienie. Sprzedawca odpowiedział i wyjaśnił przyczyny opóźnienia. Pamiętaj, że w razie jakichkolwiek problemów możesz założyć dyskusję ze sprzedawcą, w której wypowiada się również doradca.
No i co mam teraz czekać? Mam wierzyć temu panu? Napisała wczoraj że niby paczka została przetransportowana do magazynu logistycznego i czeka na transport a dziś też mi napisał że jeszcze raz się pytał o przesyłkę i że jest jeszcze w magazynie logistycznym i żeby będzie jeszcze opóźniona o jeden dzień roboczy, ja już nie wiem czy to naprawdę może być takie oszustwo, bo już wcześniej przyszło mi że przesyłka będzie z opóźnieniem
Weź no pokaz wreszcie tą ofertę, wklej tu link.
Wysyłka 4 dni robocze wiec opóźnienie jakby nie patrzeć jest.
No jest duże, 27 czerwca zamówiłem wpłaciłem pieniądze bankietem bankowym a już dziś jest piątek a powinno przyjść w środę, a pieron wie kiedy przyjdzie ta przesyłka
Tak, zgadza się jest opóźnienie ale dwa razy zapytałeś czy to oszustwo. A konto ma 198 pozytywów, jest to sprzedawca chiński, zdawałeś sobie z tego sprawę? Pisze on o centrum logistycznym bo tak działa. Widać też że paczka ma przejść przez takie centrum w Strykowie.
Rower, z dużą pewnością idzie tylko sprzedający ma na to już mały wpływ. Takie są fakty. Następnym razem kup u polskiego przedsiębiorcy, będzie szybko.
A to jeszcze umknęło, bankietem bankowym, czyli przelew tradycyjny, księgowany nawet do 5 dni, nie wiadomo kiedy to się zaksięgowało.
To już mogę zapomnieć o przesyłce 😢
Dlaczego? Pisz więcej, my tych screenów nie widzimy, masz za niską rangę, to musi moderacja zatwierdzić.
No jak już pan napisał że w poniedziałek będzie najbliższy lub zostanie przesunięty na wtorek to tu jakieś kombinacji jest, sorry bardzo ale czasami nie mam zaufania do ludzi i dlatego takie emocje mam
Czy w transakcji na Allegro, jak rozwiniesz jej szczegóły, masz numer nadania paczki?
Chodzi ci o numer przesyłki czy o status przesyłki? Jeśli chodzi o numer przesyłki to :
Ambro Express 2019001232134
Mało się tu można dowiedzieć
https://ambroexpress.pl/sledzenie-przesylek#2019001232134
Po mojemu dostawa z chin dopiero dotrze do tej bazy wypadowej w Strykowie ale to tylko moje wróżenie. Jeszcze raz Cię uspokajam, tu raczej nie dochodzi do oszustwa, a kłopotów. Pamiętaj że masz do dyspozycji dyskusję oraz chroni Cię w tej sytuacji Allegro Protect. To konto jak na chińskie wygląda bardzo przyzwoicie.
https://allegro.pl/uzytkownik/Wow-best/oceny?page=1
A dyskusja w czym pomoże? To jest jakieś dobre rozwiązanie? Ja nigdy z tego nie korzystałem