anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

NUMER ERP Zablokowaliśmy eksport w niektórych Twoich ofertach

Client:73045421
#7 Wielbiciel

Witam sprzedaje na allegro czesci samochodowe. co jakis czas otrzymuje powiadomienie na poczte Allegro Dzień dobry , w niektórych Twoich ofertach włączyliśmy blokadę eksportu. Niektóre z Twoich ofert nie spełniają wymagań wysyłki za granicę, dlatego zablokowaliśmy w nich możliwość eksportu. Sprawdź, dlaczego to zrobiliśmy. Zablokowaliśmy: exclamation-mark 13419 ofert - przez brak zweryfikowanego numeru EPR Dowiedz się, czym jest EPR i dlaczego go wymagamy Zobacz oferty W tym podsumowaniu widzisz oferty zmienione: 20 mar 2026 Podane liczby nie sumują się – jedna oferta może mieć jednocześnie kilka różnych błędów. Wiadomość wysłana przez Allegro Oczywiscie probowalem czytac czym jest numer erp i wciaz mam watpliwosci dlatego was pytam. gdy klikam zobacz zablokowane oferty to i tak sa aktywne na rynku czechy wegry  od czego to zalezy???????? czy to o to w tym chodzi????? zalezy mi na sprzedazy od wegier i czech najbardziej i do slowacji. w teorii wszystkie sa zablokowane ale nawet te zablokowane maja sprzedaz na czechy???? ja tez nie jestem producentem, sprzedaje uzywane czesci z demontazu lub takie zamowione z hurtowni i tez bateri i elektroniki nie sprzedaje. czy mam rozumiec ze musze sobie wyrobic numer erp za granica? ale czemu w takim razie wciaz moge sprzedawac na czechy wegry i slowacje o co w tym chodzi. co mi da wyrobienie tego numeru

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:73045421 Czy zapoznałeś się z informacjami dostępnymi w tym artykule?

Podaj przykłady ofert, do których otrzymałeś powiadomienia o blokadzie eksportu, a mimo to są dostępne na zagranicznych rynkach.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów