Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co dzieje się z moją paczką A002DDOUX8? Już wczoraj miała być w Allegro One Box i wychodzi na to, ze dzisiaj tez nie będzie doręczona, (nawet w statusie nie ma, ze wydana do doręczenia). Paczkomat czynny i sprawny, niedawno podjechałam i sprawdziłam.
Cześć @Pela475, poprosiłem o zweryfikowanie statusu przesyłki. Wrócimy do Ciebie jak tylko otrzymamy więcej informacji.
a to zdjecie to czemu ma służyć, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia
@Pela475, skontaktowaliśmy się z Tobą mailowo w zgłoszeniu o numerze 53087025 🙂
I co z tego, ze sie ze mną skontaktowaliście w mailu, skoro nic z tego nie wynika, a wy kręcicie sie w kólko. Przecież w tym mailu piszecie, o tym samym co tu Pan napisał, ze skontaktujecie się z doręczającym w prawie statusu przesyłki. Przecież to idzie sie załamać, to nic nowego nie wnosi, a wy pozorujecie działania. Nie dostałam żadnej informacji co się dzieje z przesyłka i kiedy u mnie wreszcie będzie. Nie chcę kolejnych informacji, ze z kimś sie skontaktujecie, chcę konkretów
zgubiliscie moja paczke, bo jak mam to nazwac
@Pela475 Jeśli cię to pocieszy to obejrzyj ten link:
Dla Allegro One gwarantowany termin doręczenia to trzy dni robocze. Twoja paczka została nadana 8 lipca czyli powinna dotrzeć do punktu odbioru do 11 lipca.
Tak więc póki wszystko jest w porządku.
oni nic nie maj gwarantowane, odesłali paczke do nadawcy i nie podjeli proby doreczenia, wiec prosze nie pisac głupot, ze allegro cos ma gwarantowanego
@Pela475 to zdjęcie odnosi się do Twojego problemu , temat już tyle razy tu wałkowany i nikt z tym nic nie robi poza wklejkami ,, to nie nasz standard , wyjątkowa sytuacja , przepraszamy ,, ....resztę sobie dopowiedz
czyli pijesz do tego dziadowskiego allegro mam rozumiec, a nie do mnie? to git, zwracam honor
najlepiej ze dziady odeslali mi przed chwila paczke bez mojej wiedzy, profesjonalizm na najwyzszym poziomie!
@Pela475 nie do Ciebie 😅 , do moderatorów , ich wklejki są już nudne , tysiące razy to samo
Allegro Delivery gwarantuje doręczenie w ciągu trzech dni roboczych, jest to wyraźnie wskazane w regulaminie usługi. Za przekroczenie tego terminu przysługuje odszkodowanie (art 88 ust 4 pkt 4 ustawy prawo pocztowe).
A jeżeli chodzi o zwrot bez próby doręczenia, to oznacza to albo przesyłkę niedoręczalną (np. błędny adres, przekroczone wymiary, błędny lub brak nr telefonu adresata, towar niedozwolony do przewozu, zniszczenie w transporcie), albo wycofanie jej przez nadawcę.
chodzi o to, ze allegro delivery to jedno wielkie nieporozumienie, dodatkowo w allegro nie ma nikogo, kto by za to odpowiadał, próby doręczenia były, ale ciagle wymyslano nowe powody braku doręczenia- a to nieudane doręczenie bo pelen paczkomat, a to błedny adres, a to przesyłka ponadgabarytowa. dodatkowo zapewniano mnie, ze po takich nieudanych próbach przekierują paczkę gdzie indzie. Allegro zamilkło w dyskusji, a rano dowiedziałam się ze paczka odesłana, tylko Sprzedający stanął na wysokości zadania i tez walczył o tę paczkę i jak rozwiązać sprawę po niefrasobliwej akcji allegro
więc nie dam się przekonać, że to w ogóle funkcjonuje, w wydaniu allegro to nie funkcjonuje, a zasady dostawy to zupełna dowolność