Dzień dobry.
Już cztery przesyłki mam opóźnione. Trzy utknęły w oddziale w Zabrzu, dwie z nich znajdują się tam od ponad tygodnia. Czy ktoś może wie co się dzieje? Dziękuję.
Jest poniedziałek 25.05, przesyłki do chwili obecnej nie zostały dostarczone. Tydzień jak utknęły na magazynie. Czy Allegro jest poważne? Brak jakiejkolwiek reakcji z waszej strony....
Tydzień? Moje leżą tam już od 11 dni! Bez doręczenia i bez możliwości odbioru.
Co dokładnie wydarzyło się w oddziale?
Jaka jest realna skala problemu?
Kiedy przesyłki faktycznie zaczną być dostarczane?
Bo obecnie najważniejsze nie są punkty czy bonusy, tylko odzyskanie własnych paczek.
Coś ruszyło!
Dzień dobry,
dziś otrzymałem wszystkie te paczki, które utknęły w Zabrzu.
Dziękuję bardzo.
Dzień dobry,
Również potwierdzam, paczki dotarły.
Dzień dobry.
Dwie przesyłki utknęły w oddziale w Zabrzu (A004MF3V44, A004LZV1P7). Co się dzieje, czy są zagubione? Bardzo zależy mi na czasie.
Pozdrawiam
Cześć, @tluczyns! Przepraszam za niedogodności. Oddział pracuje nad jaknajszybszym przekazaniem przesyłek do doręczenia.
Witam serdecznie 25.05 zamowilem paczke miala byc dostarczona wczoraj. Od 25.05 leży w magazynie w zabrzu.Nr przesylki A004LYJNO7. O co chodzi dlaczego tak dlugo lezy na magazynie?i nie jest wydana do doreczenia
@gege1986 Otrzymałam informację, że w oddziale pojawiły się problemy operacyjne i pracują nad szybkim przywróceniem wszystkiego do normy. Mam nadzieję, że paczka zostanie do Ciebie szybko dostarczona.
😂😂😂
Witam. Moja paczka też utknęła w Zabrzu zamiast wczoraj trafić do Chorzowa. Numer A004NJTOY0. Jutro lecę na wakacje a w przesyłce są niezbędne rzeczy. Czy można samemu podjechać i odebrać tę przesyłkę? Nie wierzę, że dzisiaj dotrze do Chorzowa. Pozdrawiam
@marekborys86 widzę, że przesyłka została dzisiaj wydana do doręczenia, ale otrzymała status błędnego regionu doręczenia. Wyjaśniam to z oddziałem.
No właśnie, od wczoraj tam leży bez próby doręczenia.
@marekborys86 przesyłka ma już status jako doręczona. 😊