Dzień dobry,
zamawiałam ziarna dla ptaków do Obe Box, otrzymałam natomiast odżywki dla sportowców. Najwidoczniej kurier pomylił skrytki, założyłam już dyskusję, ale ze Sprzedającym, natomiast to na pewno nie jego wina, bo Sprzedający nie ma w ofercie takich odżywek. Piszę zatem jeszcze tutaj z pytaniem, co mogę zrobić?
Cześć, @kotWena! Podaj nam numer przesyłki, którą odebrałaś lub jeśli jesteś przy One Box - zadzwoń na naszą infolinię 616 306 886. 😊
Dzień dobry,
numer przesyłki to: A004MZAF74 🙂
@kotWena dziękuję! Zgłosiłam prośbę o interwencję do oddziału.
[edytowano] możesz proszę potwierdzić, czy dobrze rozumiem - otrzymałaś prawidłowo przesyłkę, która miała etykietę z numerem A004MZAF74, ale miała inną zawartość tak?
Tak, zamawiałam ziarna dla ptaków, a otrzymałam suplementy - jakby przesyłki zostały pomylone przy wkładaniu do automatu, bo Sprzedający u którego kupowałam, nie ma w ofercie suplementów 🙂
@kotWena dziękuję za doprecyzowanie. Gdyby przesyłki były pomylone podczas umieszczania ich w One Box, to paczka, którą otrzymałaś miałaby inny numer przesyłki na etykiecie. Jeśli otrzymałaś przesyłkę z Twoim numerem przesyłki, to oznacza, że gdzieś w trasie musiał pojawić się problem z etykietami.
Zgłosiłam już tą sytuację do oddziału i będziemy działać, aby odszukać Twoją przesyłkę z ziarnem oraz znaleźć właściciela suplementów. 😊
Dziękuję ❤️