Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
W aplikacji możesz samodzielnie przedłużyć odbiór przesyłki.
Proszę przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box do 03.04.2026 do 20:00
Adres punktu odbioru
@IzaAdamska Widzę, że czas na odbiór tej paczki został już przedłużony.
@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry! Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki:
A0045IZUQ4
A0045JVB12
Dziękuję! Pozdrawiam!
Proszę o przedłużenie paczki A00463XDZ8
paczkomat AL248KR1 jest chyba zepsuty, bo skrytki nie otwierają się przez aplikację i ekran również na nic nie reaguje ☹️
Cześć, @domcia_27! Przykro mi, ale przesyłka została już odebrana przez kuriera i zostanie zwrócona do nadawcy. 😔 W przyszłości jeżeli pojawi się problem z odbiorem paczki - zadzwoń proszę na naszą infolinię, gdy będziesz przy maszynie. Numer znajdziesz przy ekranie automatu paczkowego.
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o przedłużenie paczki nr. A0045O5DH3 o 24h?
Niestety wyjazd mi się przedłużył i samodzielne przedłużenie o 24h okazało się za mało 😞
Z góry dziękuję za pomoc,
Pozdrawiam,
Piotr Sala
@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry! Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki:
A0045IZUQ4
A0045JVB12
Dziękuję! Pozdrawiam!
Przedłużyć odbiór możesz samodzielnie w aplikacji.
Nie mogę!
@Client:64693792 Proszę, przedłużyłam czas o kolejne 24 godziny. proszę, pamiętaj, że 48 godzin to maksymalny okres przedłużenia czasu na odebranie przesyłki. Po tym czasie paczka zostanie oznaczona, jako "przeterminowana".
Z uwagi na Święta i różne wyjazdy bardzo bym prosił o nieco dłuższy termin odbioru
Dziękuję, tylko że do poniedziałku 6.04 to niestety za krótko - jak wygląda możliwość przedłużenia o kolejne 24 h, nawet za dopłatą?
Dzień dobry,
czy jest możliwość przedłużenia odbioru paczki choć do 8 kwietnia?
Numer paczki:
A0046OTTY9
Z góry dziękuje i pozdrawiam oraz życzę wesołych świąt.
Przedłużyć odbiór możemy maksymalnie o 48h. Czy mam przedłużyć o tyle czasu odbiór paczki?
ok dziękuje, to niestety nie ratuje sytuacji, poproszę znajomego, więc luz 🙂
Wesołych świat.
Proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki A004683PN7 do środy - przesyłka była później niż się spodziewałem i nie mam jak jej odebrać przez święta.
@artur3126 proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.