anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ALLEGRO ONE KURIER I ALLEGRO ONE BOX ODBIÓR PACZEK Z AUTOMATU

Senga_Dancewear
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, 

wczoraj nadałam rano paczkę w paczkomacie allegro do dzisiaj paczka nie została wyciagnieta z paczkomatu. Dzisiaj rano wrzuciłam kolejną dla drugiej klientki i też jeszcze nikt nie wyciągnął ani jednej ani drugiej. Co ile są wyciągane paczki z paczkomatów allegro? bo zawsze kurier odbierał tego samego dnia. A zaraz bedzie problem, ze paczki nie zostały wysłane w terminie.

A004DLO8O0

A004E5LGB7

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Senga_Dancewear Dziękuję za Twoje zgłoszenie. Skierowałam je do zespołu, który podejmie interwencje w sprawie przesyłek. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Senga_Dancewear
#8 Zapaleniec

Proszę o sprawdzenie czy paczki zostały wyjęte z paczkomatu i tylko nie zmienił sie status śledzenia na allegro czy nie zostały wyjęte jeszcze przez kuriera? Bo jedna już jest w paczkomacie 2 dni.

Numery przesyłek 

A004DLO8O0

A004E5LGB7

Dziękuję.

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów