anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chce wyłączyć możliwość dostaw do mojej firmy za pośrednictwem allegro one kurier

Rybol_Mosinek
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,
Chciałbym wyłączyć możliwość dostaw za pośrednictwem allegro one kurier do mojej firmy. Niestety kurier w rejonie nie dowozi paczek, obsługuje mój rejon po godzinach pracy firmy. Nie posiadam takich problemów z żadną inną firmą kurierską. W jaki sposób mogę to zrobić?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Rybol_Mosinek 

Trzeba zrezygnować z SMARTa, wtedy kurier się nie będzie losował.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Rybol_Mosinek Doprecyzuj. Kurier nie dowozi paczek w ogóle w Twoim rejonie, czy rozwozi ale w innych godzinach? 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Rybol_Mosinek
#7 Wielbiciel

Prowadze działalność przy której odbieram kilkanaście paczek dziennie. Kurier z allegro one, ma naszą firmę na końcu swojej trasy, co powoduje że nie jest w stanie dostarczyć przesyłek, firma prowadzona jest w miejscu gdzie nie ma możliwości zostawić paczek w portierni itd. Stąd po prostu obsługa kurierska przez allegro one w tym rejonie nie działa. W jaki sposób mogę wybrać firme kurierską przy dostawie, lub w jaki sposób mogę wyłączyć możliwość dostaw przez allegro one? Chyba że są Państwo w stanie zwiększyć liczbe kurierów w danym rejonie, co również rozwiązałoby temat

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Rybol_Mosinek W przypadku paczek kurierskich zamawianych w ramach usługi Allegro Smart! nie masz możliwości wyboru który przewoźnik będzie realizował dostawę. Włączenie opcji wyboru na Twoim koncie nie jest możliwe. System działa tak samo dla wszystkich kupujących. Przewoźnik jest przypisywany automatycznie do obsługi danego zamówienia.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów