anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"Termin doręczenia przesyłki został ustalony z odbiorcą" - klient założył dyskusję

nortimj
#12 Orędownik

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Co ja mogę z tym zrobić. Jak się kontaktować z firmami przewozowymi? Są jakieś numery telefonów, formularz?
przesyłka AD02E58IP6

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nortimj
#12 Orędownik

Dodam tylko że z klientem nikt się nie kontaktował.

oznacz moderatorów

San_set
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@nortimj Proszę, najpierw doprecyzuj jaki jest problem? W jakim celu potrzebujesz skontaktować się z przewoźnikiem?

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

nortimj
#12 Orędownik

nortimj_0-1778768330479.png

Klient miał mieć przesyłkę dzisiaj a zamiast tego ma komunikat, który mówi że ktoś z nim coś ustalał a to nie jest prawdą. Nikt, nic z nim nie ustalał. To ważne dla klienta żeby otrzymał przesyłkę przed weekendem.
2. Skąd pytanie w jakim celu? Jako sprzedawca powinienem mieć możliwość kontaktu z przewoźnikiem. To chyba norma?

oznacz moderatorów

San_set
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@nortimj W tej sytuacji to klient powinien się do nas zwrócić. Mimo to przekazałam prośbę o interwencję i bezpośredni kontakt z kupującym przez odpowiedni zespół. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

nortimj
#12 Orędownik

Niestety zwrócił się do mnie zakładając dyskusję, którą muszę jakoś rozwiązać. Chciałbym żeby było inaczej ale jest jak jest.

oznacz moderatorów