anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro pay

Client:133828088
#7 Wielbiciel

Witam mam problem po zmianie przeglądarki nie mam mojego allegro pay komputer został z formatowany po próbie ponownego zrobienia allegro pay nie mam wpłat potrzebuje pomocy gdyż 10 zbliża się wpłata a nie mam jak zapłaci bo nie mogę zrobić tego jak by miał czyste konto a posiadam jej 7 lat

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:133828088 masz kilka kont allegro. Musisz zalogować się na właściwe. Najlepiej poszukać na email umowy kredytowej z allegro pay i na ten email zalogować się.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Mam tylko 2 konta 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jak masz 2 to na jednym z nich będzie na pewno pay, to nie znika. Jednak zrób jak mówią. Tu ludzie przez przypadek np. z mieniając telefon zakładają nowe konta i nawet o tym nie wiedzą...

Jak sam nie dasz rady to pisz tu:

Skontaktuj się z nami - Allegro Pomoc

#7 Wielbiciel

Sprawdziłem oba 

oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:133828088 więc musisz mieć więcej jak 2

oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:133828088 i na tym drugim koncie też brak zakupów i pay?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Ta sprawdziłem na obu nie ma 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ajć przed kawą nie myślę xD

Jest jeszcze jedna opcja. Sprawdź jaki masz widok na kontach (kliknij na swój nick u góry po prawo). Jak brałeś na prywatnym to na biznesowym nie będzie widoczne. A (wstaw sobie dowolne  brzydkie słowo) zmieniają widok po zwykłym przelogowaniu. Już kilka razy logując się na prywatne konto od lat służące tylko do zakupów miałam widok biznesowy... Za pierwszym razem wpadłam w panikę, bo myślałam, że ktoś mi konto na firmowe chce przerobić...

Screenshot_8.png