Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zakupiłem produkt i tak wygląda sprawa jak poniżej ? do kogo się zgłosić z pomocą ? produktu nie ma oddałem, a mam za niego płacić ?? do 19 kwietnia ?
Zaktualizowaliśmy harmonogram spłat.
4 kwi. 2024, 13:38
Zaktualizowaliśmy harmonogram spłat.
5 mar. 2024, 12:38
Przyjęliśmy zwrot całego zakupu.
Czekamy na zwrot środków.
5 mar. 2024, 12:38
Nowa umowa 153,00 zł.
Termin spłaty do 20 mar.
19 lut. 2024, 09:24
@bush997 Nie oddałem tylko zwróciłeś przedmiot i to Ty podpisałeś umowę na raty i jak sprzedający nie zwrócił to do tego czasu masz obowiązek spłaty rat;
Sprzedający powinien zwrócić pieniądze wpłacone przez Ciebie w czasie 14 dni od chwili, gdy dostanie Twój wypełniony formularz zwrotu. Może jednak poczekać do czasu, aż dostanie zwracany zakup.
Niezależnie od tego – w przypadku zakupów z Allegro Pay – na zwrot środków poczekamy do:
Od razu, gdy dostaniemy pieniądze:
Masz obowiązek spłacić swój zakup samodzielnie. Aby Ci to umożliwić, wydłużymy Twój czas na spłatę w harmonogramie spłat. Nie poniesiesz z tego powodu dodatkowych kosztów. Zaktualizowany harmonogram znajdziesz w Twoim panelu Allegro Pay.
Jeśli odeślesz przedmiot, a sprzedający nie zwróci pieniędzy, postępuj zgodnie z zasadami obowiązującymi na Allegro – rozpocznij Dyskusję. Jeżeli Dyskusja nie przyniesie skutku, możesz skorzystać z Allegro Protect, w którym możesz odzyskać pieniądze.
Jeżeli:
nadpłatę w pierwszej kolejności przekażemy na zaległe spłaty z Twoich innych umów Allegro Pay, zaczynając od najstarszej spłaty.
Jeśli nie masz zaległych spłat, zwrócimy Ci nadpłacone pieniądze przelewem na Twoje konto wskazane przy wnioskowaniu o Usługę Allegro Pay. Jeżeli to nie będzie możliwe (na przykład jeżeli ten numer rachunku jest już nieaktualny), pieniądze zwrócimy na rachunek do zwrotu nadpłaty. Oba konta muszą być prowadzone w polskim banku.
Informacje o zwrocie znajdziesz w panelu Allegro Pay.
sprzedający nie zwrócił środków i minął czas tzn 14dni od chwili zwrotu to otwórz dyskusję, zaraz zwróci: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Dzięki bardzo zaraz otworze dyskusje