Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zachęcony otrzymaniem kuponu na 100 aktywowałem usługę allegro pay, lecz nie otrzymałem żadnego kuponu na żadnym etapie transakcji.
Ściema?
Bait?
Cóż pewnie dezaktywacja tej uslugi juz nie bedzie taka prosta.
Cześć, @Client:105158378. Już to wyjaśniam - wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko otrzymam więcej informacji.
@Client:105158378, już otrzymałeś kupon w tej promocji - jest aktywny do 30 listopada.
No i dokonałem następnych 2 zakupów w allegro pay i nie do wiary. Kuponu nigdzie nie widać. Ściema i bait. Odradzam.
I męża ta sama sytuacja, dodatkowo brak odpowiedzi bo cały czas weryfikują dlaczego brak kuponu
Ściema na potęgę.
Pewnie jakoś ten kupon działa jakoś, ale jak to dziadostwo aktywować? Dlaczego jesli jest i jak w opisie mozna korzystać z niego przy kilku zakupach aż do wykorzystania środków to nie jest automatyczny, lub nie zaimplementowano dodatkowego okna na kupony rabatowe?
Ściema i bait. Ma byc trudno i wręcz niemozliwe.
następna karta kredytowa. Spłacić, pozbyć sie i zapomnieć.
Odradzam.
Dodatkowo podzieliłem zakupy na 2 części, bo ponoć kupon działa przy kolejnym zamówieniu, zatem zapłaciłem za 2 przesyłki od jednego sprzedawcy- niby 11 pln niecałe, ale po co....
Zostalo spłacić to dziadostwo I zapomnieć.
Cześć @Client:43213121, podaj proszę numer sprawy której dotyczy Twój wpis.
Cześć @Client:105158378, podaj proszę numery zamówień dla których powinnaś otrzymać kupony.
Zamówienia:
3b647560-bfc4-11f0-b373-23ff05117a47
6c605340-bfc5-11f0-98a2-8da211f708ab
Opłacone osobno przez allegro pay.
Ciekaw jestem rozwoju sytuacji. Pewnie znowu mydlenie oczu, ze kupon jest, tylko, ze nie spełniłem wymogu skakania na lewej nodze kręcąc sie w prawo i śpiewając szanty.
@Client:105158378 Dobrze. Chwila. Tak jak wspomniała Marysia- kupon jest aktywny na Twoim koncie. Możesz to sprawdzić w zakładce lub w formularzu dostawy i płatności na dole strony. (po wybraniu metody dostawy).
Z kuponu możesz skorzystać podczas płatności za zakupy, gdy płacisz metodą Allegro Pay. Więc tak: wybierz metodę dostawy, wybierz metodę płatności Allegro Pay, pojawi się możliwość wykorzystania kuponu.
Doprecyzuj, na jakim dokładnie etapie napotykasz problemy?
Więcej informacji znajdziesz na tej stronie.