Witajcie!
Napisałem do allegro w razie czego, ale wolę tutaj zapytać, bo może ktoś miał podobnie - strona mi się zawiesiła i jak się "odwiesiła" to powróciła do listy zakupionych rzeczy, ale nadal allegro pay tego nie rozłożył. Cały czas jest na dole napis:
"Przygotowujemy umowę Twojego nowego zakupu" i tak od ponad prawie 3h, a mam do zapłaty dziś trzy rzeczy, które chciałem rozłożyć na raty z pozostałymi, ale na razie nie mogę. Mam cierpliwie czekać, czy spamić do ogólnej pomocy allegro nadal o pomoc? Pierwszy raz mam taką sytuację... Dzięki.
Cześć @rocklee123! Spamowanie może tylko wydłużyć proces, a w tej sprawie mogą pomoc jedynie Doradcy Allegro Pay, dlatego poczekaj proszę na odpowiedź w wiadomości e-mail.
K, to wiadome. Po prostu nie wiem, czy dobrze, że napisałem do ogólnej pomocy allegro, bo oddzielnej od allegro pay nie widzę. Poratuje ktoś? Bo boję się, że przed końcem dnia tego nie rozwiążą, a przekroczę czas na zapłatę allegro pay do dziś na kilka rzeczy...
@rocklee123 Twoje zgłoszenie trafiło do odpowiedniego zespołu, czyli do Doradców Allegro Pay, wodzę, że otrzymałęś już odpowiedź, jeśli ona nie rozwiązuje problemu odpisz proszę na tę wiadomość e-mail. Możesz też zamówić rozmowę telefoniczną tutaj.
Dzięki za odzew. Poprosiłem o rozmowę telefoniczną i za jakiś czas już mi się "zrobiło" tj. rozbicie na 20 rat. Ale nie ukrywam, że strach pozostał 😄