anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chciałem rozłożyć zakupy na 20 rat w allegropay, ale wpadło to w pętle

MAMY ROZWIĄZANIE!
rocklee123
#7 Wielbiciel

Witajcie!

Napisałem do allegro w razie czego, ale wolę tutaj zapytać, bo może ktoś miał podobnie - strona mi się zawiesiła i jak się "odwiesiła" to powróciła do listy zakupionych rzeczy, ale nadal allegro pay tego nie rozłożył. Cały czas jest na dole napis:

"Przygotowujemy umowę Twojego nowego zakupu" i tak od ponad prawie 3h, a mam do zapłaty dziś trzy rzeczy, które chciałem rozłożyć na raty z pozostałymi, ale na razie nie mogę. Mam cierpliwie czekać, czy spamić do ogólnej pomocy allegro nadal o pomoc? Pierwszy raz mam taką sytuację... Dzięki. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @rocklee123! Spamowanie może tylko wydłużyć proces, a w tej sprawie mogą pomoc jedynie Doradcy Allegro Pay, dlatego poczekaj proszę na odpowiedź w wiadomości e-mail.  

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
rocklee123
#7 Wielbiciel

K, to wiadome. Po prostu nie wiem, czy dobrze, że napisałem do ogólnej pomocy allegro, bo oddzielnej od allegro pay nie widzę. Poratuje ktoś? Bo boję się, że przed końcem dnia tego nie rozwiążą, a przekroczę czas na zapłatę allegro pay do dziś na kilka rzeczy... 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@rocklee123 Twoje zgłoszenie trafiło do odpowiedniego zespołu, czyli do Doradców Allegro Pay, wodzę, że otrzymałęś już odpowiedź, jeśli ona nie rozwiązuje problemu odpisz proszę na tę wiadomość e-mail. Możesz też zamówić rozmowę telefoniczną tutaj

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
rocklee123
#7 Wielbiciel

Dzięki za odzew. Poprosiłem o rozmowę telefoniczną i za jakiś czas już mi się "zrobiło" tj. rozbicie na 20 rat. Ale nie ukrywam, że strach pozostał 😄

oznacz moderatorów