anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego bank potrąca z konta dla PAYPRO, nie podpisywałem żadnej umowy

MAMY ROZWIĄZANIE!
julpold1
#7 Wielbiciel

1 kwietnia kupiłem na allegro klawiaturę za 7 zł + dostawa  =    17,48 zł,  PAYPRO SA OPT/ IU/......

pendrive Philips jako smart   =    58,99 zł,        "                "       "         

=    30,00 zł,        "                "      X /......

9 kwietnia      "                    "       olej do auta                               = 254,00 zł,  PAYPRO SA OPT/ IU/......

wiertła                                        =    47,00 zł,   PAYPRO SA OPT/ IU/......

29                     "                     "                                                          =    20,99 zł.        "                "      X /......

Mam takie uwagi:

1. Bank wykazuje, że pieniądze przekazano PAYPRO SA OPT/IU/.....

2. Zakupy w Allegro opłacam bezpośrednio z banku, za co pobrane są wytłuszczone wpłaty. 

3. z czego wynika różnica 30 a 20,99 zł.

4. W jakim dokumencie jest moje zobowiązanie do opłaty przez PAYPRO.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@julpold1 

W tej sprawie skontaktuj się z nami przez formularz.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Słabo to ogarniam. Jednak PyPro to Platforma płatnicza. Allegro z tego co wiem to jej nie używa. Allegro używa głównie AllegroFinanse, i trochę Payu oraz Przelewy24. 

Zadzwoń moze do banku, spytaj za co to to Ci prędzej wytłumaczą.