anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego moja płatność na **piiip** i allegro została odrzycona przy płatności kartą allegro pay

MAMY ROZWIĄZANIE!
anczarowski33
#8 Zapaleniec

Prubuję kupić laptopa HP zbook g8 od osoby na procesorze Xeon w11955m I 64gb ram I nijak nie udaje się tego zrobić 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
M.D-00 Geist
#11 Animator

A masz na niej tyle wolnych środków?

oznacz moderatorów
anczarowski33
#8 Zapaleniec

Mam środków na karcie 5400 około 

oznacz moderatorów
anczarowski33
#8 Zapaleniec

Już dwukrotnie odrzuciło mi płatność na **piiip** za 1730,99zł.

oznacz moderatorów
anczarowski33
#8 Zapaleniec

A wcześniej prubpwałem od niej kupić na allegro lokalnie i nie wiem czy zablokowało czy co i jak a twoje pytanie jest nie na miejscu 

oznacz moderatorów
M.D-00 Geist
#11 Animator

Rozumiem że dotyczy to pozycji "Dostępne środki". 

Z takim opisem to praktycznie wszystko jest na miejscu, włącznie ze sprawdzeniem limitu karty. Nie ma jakiegoś komunikatu naprowadzającego?

oznacz moderatorów
anczarowski33
#8 Zapaleniec

Tak 5400 około to kwota aktualnie dostępna na karcie allegro pay pokazuje tylko jakieś komunikaty po dokonaniu płatności że transakcja nie przeszła czy nie została zatwierdzona trudno to spamiętać bo to tylko chwilę widziałem ten komunikat, prubowałem też odblokować kartę w menu aplikacji allegro i po kilku minutach przychodził komunikat że karta odblokowana a nadal nie mogę kupić mimo że już nawet przez **piiip** prubowaliśmy i tam nawet nie doszło do próby płatności bo pokazało jak dobrze pamiętam to że wystawca karty ją zablokował albo jakoś taki posobny był komunikat i nadal nic nie wiem 

oznacz moderatorów
anczarowski33
#8 Zapaleniec

Komunikat jest taki bo jeszcze raz sprawdziłem" autoryzacja karty nie powiodła się "

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @anczarowski33! Na forum nie mam wglądu do szczegółów Twojego konta Allegro Pay. Skontaktuj się proszę, przez ten formularz. Doradca będzie mógł sprawdzić, co dokładnie się stało. 😊

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
anczarowski33
#8 Zapaleniec

karta już odblokowana przed 8:10 także niebawem sprawdzę czy wszystko działa, jeszcze raz dziękuję wszystkim państwu za kontakt i udzielanie mi odpowiedzi, jednak dopiero muszę sprawdzić ze sprzedającą a jest nią akurat w tym jednorazowym przypadku moja siostra także zobaczymy czy wszystko przebiegnie pomyślnie natomiast możliwe że jako przyczynę blokady karty było brak ponownego podania kodu cvv bo też już dość jakiś czas temu tak kupowałem i nie wiedziałem że trzeba to zrobić ponownie na niezamkniętej karcie i może to było przyczyną, jak by co to jeszcze się odezwę gdyby problem znowu się pojawił a tymczasem do usłyszenia Pozdrawiam

oznacz moderatorów