anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana numeru dowodu

grzegorz7508
#7 Wielbiciel

Obecny dowód na ważność jeszcze 2 lata , a w danych pod rubryka dowód stracił ważność. Wprowadzenie normalnego (nie korporacyjnego bez numeru niewolnika czyli PESEL) jest niemożliwe. Za 2 lata korpo plastik nie będzie ważny ,a tylko normalny Suwerena II RP.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Może być trudne unieważnieżnienie niewolniczych dowodów skoro "prezydenta" Wam zamknęli, no chyba że już wyszedł, w sumie nie przyglądałam się potem tematowi (odkąd go zamknęli i przestał mi żerować na na staruszce z rodziny). 

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@grzegorz7508 W takim wypadku skontaktuj się z nami przy użyciu tego formularza.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Hehe juz to widzę. To coś w rodzaju sekty. Przewodzi temu Pan "hrabia" Potocki z Kalisza xD. Akurat pochodze z okolic więc wiem, że nikt nigdy z tej rodziny tam nie miaszkał ale podobno służba nazwiska panów przyjmowała... Pan hrabia wydawał własne dowody osobiste, prawa jazdy, a nawet pozwolenia na broń. Generalnie robił wodę z mózgu staruszkom. Dosłownie już mi się 85 letnia ciotka szykowała do wyjścia na ulicę, szczęście w nieszczęściu dobrze że co najwyżej gaz mogła zdobyć i gościa w porę zamknęli... Ale co zdążył nabroić to zdążył. 

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AnnaG-Antyki Ciekawe, aż sobie przeczytam potem o tym 😋

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów