Dlaczego zostalem zablokowany
Jeśli coś nie działa prawidłowo wyślij nam wiadomość.
Taki dostałem komunikat. Sprawdzałem każdą z podanych przyczyn. Wszystko jest w porządku.
Na innych przeglądarkach i urządzeniach działa dobrze. Tylko na tym jedynym urządzeniu w przeglądarce Brave nagle przestało działać.
Jakaś usterka? Co z tym zrobić?
@markolak11 jeśli problem wciąż występuje prześlij proszę zrzut ekranu z komunikatem, jaki otrzymujesz, z widocznym IP i kod błędu.
Witam. Dzisiaj wyskoczył mi następujący komunikat podczas przeglądania allegro:
Zostałeś zablokowany.
wyślij nam wiadomość.
Próbowałem różne przeglądarki, czyściłem cookies. Proszę o pilną pomoc
😞
@martins99 prześlij proszę zrzut pełnego ekranu, na którym widoczny będzie komunikat, jaki otrzymałeś oraz pasek z adresem strony, oraz godziną i datą, a także swoje IP (unikalny numer przypisany Twojej sieci przez dostawcę usług internetowych).
To ostatnio normalne, sporo wpisów było. Żeby cos znaleźć trzeba 10x więcej klikać i system blokuje. Skarżysz się na to nie pierwszy, nie ostatni i jak do tej pory jak ze wszystkim na Allegro na poprawę nie masz co liczyć.
Również zostałem zablokowany. Czyściłem cache + historię itd.
Nieaktualne, właśnie ruszyło.
Witam ,mam taki komunikat .
Zostałeś zablokowany.
Jeśli coś nie działa prawidłowo
ID: 772e8fde-a9e1-28d2-d951-213e2d4459c6
@prezento-grzes jest to blokada antybot, czyli tymczasowa blokada bezpieczeństwa. Zwykle znika po kilku godzinach. W międzyczasie warto:
Jeśli coś nie działa prawidłowo"
To nie jest blokada konta. Twoje konto funkchonuje prawidłowo. Upatruj problemu w przeglądarce/komputerze.
napisz do allegro oni ci dadzą odpowiedź a jak nie to napisz co ostatnio robiłeś na allegro przed zablokowaniem to postaram się rozwiązać ten problem
Pozdrawiam