Dodaję jako ciekawostkę, być może to tylko dla mnie nowość, nie widziałam tego wcześniej. Niestety nie mam wykupionego Smart! i nie mogłam zrobić zakupów na tej konkretnej aukcji.
Poproszę moderację o odkrycie obrazka @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Oferty tylko dla posiadaczy SMART są już od jakiegoś czasu ponad rok albo i więcej.
To jest coś na wzór "Prime Days" na **piiip**ie. Tam też mają "święto" z obniżkami i promocjami ale wyłącznie dla subskrybentów **piiip** Prime.
Allegro w trakcie różnych kampanii jak Dni Allegro itp. też oznacza niektóre z promocji jako tylko dla Smartowiczów
Seryjnie? Cenzurujecie tutaj słowo **piiip** A--M--A--Z--O--N ??XXDD Jakie trzeba mieć kompleksy, żeby nie pozwalać użytkownikom nawet wypowiedzieć nazwy firmy konkurencji?
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@kotkot13 w moim przypadku zadziałało przysłowie "kiedy gó... wiesz, Twoje życie pełne jest cudów" 😁 Tyle lat jestem na Allegro i pierwszy raz dopiero takie coś zauważyłam. Co prawda widziałam Allegro Days itd. ale nigdy oferty tylko dla Smart. Dzięki za wyjaśnienie 👌