Konieczne było przesłanie projektu. Przesłałem. Sprzedający miał kilka ofert, więc poprosiłem o link, którym wskaże mi właściwą ofertę, abym mógł złożyć zamówienie. Zapytałem też, czy jest możliwość zamówić określoną ilość naklejek. Otrzymałem link, ale ku mojemu zdziwieniu link przekierowuje mnie na stronę sprzedawcy i na naklejki, które są o 17 groszy za sztukę droższe. Gdy zapytałem sprzedającego, dlaczego podał mi link do swojej strony z droższymi naklejkami, to kontakt się urwał. Nie wiem, co o tym myśleć?
Najlepiej poszukać innego sprzedawcy . Może masz w okolicy jakąś drukarnie (jest obecnie dużo takich firm) gdzie szybko i bezproblemowo ci je zrobią.
Dzięki za sugestię. Nie pomyślałem, ale to jest jakieś rozwiązanie, skoro sprzedający mnie zignorował, gdy zacząłem zgłębiać temat przekierowania z droższą ofertą. Tylko, że chyba tak to nie powinno być, że jest oferta, a w przypadku zainteresowania, to tak na prawdę jest inna?
@Client:40957570 a może nie miał na allegro w takiej ilości czy konfiguracji czy wymiarze jak chcesz stąd przekierowanie na sklep ? a skoro wiesz że droższa i która to kup na allegro w czym masz problem ?
No właśnie ma kilka w wybranym przeze mnie rozmiarze i chciałem pomocy w wyborze najbardziej odpowiedniej i owszem mogę zamówić "w ciemno", ale liczyłem na pomoc w wyborze naklejki od sprzedającego, jako osoby, która zna się najlepiej na tym, co oferuje. Ale nie spodziewałem się, że to będzie pomoc w przekierowaniu na stronę sprzedającego. Raczej miałem nadzieję, że wskaże mi którąś z naklejek oferowanych na Allegro. Jak zapytałem o konkretną naklejkę z oferty na Allegro (wtedy, gdy dostałem link przekierowujący mnie poza Allegro), to kontakt się urwał. Jeżeli sprzedający uznał, że żadna z naklejek oferowanych na Allegro nie nadaje się do tego, co ja chciałem mieć wydrukowane, to mógł mi o tym napisać, a nie urywać kontakt. Wydaje mi się, że jesteśmy dorosłymi ludźmi i można ze sobą rozmawiać.