Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy Allegro zleca badania telemarketingowe za odpłatnością. Dostałem propozycję aby w takim uczestniczyć na zoomie. Proszę i informację czy też ktoś w takich uczestniczył.
Mało prawdopodobne. Oni testują na własnych użytkownikach za darmo...
Target Point poinformowała mnie że oni wykonują zlecenie dla Allegro i że podczas tego badania będę na zoom rozmawiał z pracownikiem Allegro a oni w ramach tego mają sfinansować mój zakup na platformie Allegro do 70 zł i za 1,5 h mają dać 150 zł
Wezwiemy moderatorki. Będą lepiej wiedziały. Ja tu tylko szary żuczek jestem ale wygląda to mocno podejrzanie. Szczególnie, że dotyczy firmy, która zapomniała nawet o używaniu środowiska testowego i wszelkie testy odpala z zaskoczenia losowo wybranej grupie użytkowników...
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:89394509 przepraszam, że musiałeś czekać na naszą odpowiedź, ale tak, przeprowadzamy tego typu badania. Jeśli sprawa jest aktualna, sprawdzę ostatnią akcję, do której mogliśmy Cię zaprosić. Jeśli nie, ale sytuacja powtórzy się w przyszłości, napisz nam od kogo dokładnie otrzymałeś taką propozycję i wówczas sprawdzimy to po swojej stronie, aby mieć pewność, że nikt nie chce Cię oszukać.