anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy Allegro zleca badania telemarketingowe za odpłatnością

Client:89394509
#7 Wielbiciel

Czy Allegro zleca badania telemarketingowe za odpłatnością. Dostałem propozycję aby w takim uczestniczyć na zoomie. Proszę i informację czy też ktoś w takich uczestniczył.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Mało prawdopodobne. Oni testują na własnych użytkownikach za darmo...

Client:89394509
#7 Wielbiciel

Target Point poinformowała mnie że oni wykonują zlecenie dla Allegro i że podczas tego badania będę na zoom rozmawiał z pracownikiem Allegro a oni w ramach tego mają sfinansować mój zakup na platformie Allegro do 70 zł i za 1,5 h mają dać 150 zł

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wezwiemy moderatorki. Będą lepiej wiedziały. Ja tu tylko szary żuczek jestem ale wygląda to mocno podejrzanie. Szczególnie, że dotyczy firmy, która zapomniała nawet o używaniu środowiska testowego i wszelkie testy odpala z zaskoczenia losowo wybranej grupie użytkowników...

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:89394509 przepraszam, że musiałeś czekać na naszą odpowiedź, ale tak, przeprowadzamy tego typu badania. Jeśli sprawa jest aktualna, sprawdzę ostatnią akcję, do której mogliśmy Cię zaprosić. Jeśli nie, ale sytuacja powtórzy się w przyszłości, napisz nam od kogo dokładnie otrzymałeś taką propozycję i wówczas sprawdzimy to po swojej stronie, aby mieć pewność, że nikt nie chce Cię oszukać. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów