Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie
Dostałem w prezencie kartę podarunkową z firmy www.kartypodarunkowe.online
Zamierzałem wymienić ten prezent na kupon do Allegro.
Niestety, ich strona nie działa od ponad tygodnia. Niestety nie da się z nimi skontaktować.
Wiem, że to dostawca zewnętrzny, ale jednak Allegro jest ich kontrahentem.
Proszę Zespół Allegro o zajęcie się sprawą, może będziecie potrzebowali dotrzeć do tej firmy.
Ona nie była taka nowa, funkcojnowała od paru lat...
Żadnego komunikatu ze strony firmy.
Infolinia nie działa.
Brak odpowiedzi przez kanały fb/Linkedin.
nr komórkowy dla biznesu też nie odpowiada.
Na mail nie odpisują
Adres spółki - biuro wirtualne.
Jedyny plus - duży kapitał zakładowy spółki matki, starczy na pracę paru informatyków przez miesiąc.
@tomato8 dzień dobry! Przykro mi, ale nie możemy w tej sprawie interweniować u zewnętrznej firmy. Rozumiem, że próbowałeś kontaktować się pod numerem telefonu lub adresem e-mail widocznym na ich stronie?
Tak, kontaktowałem się.
Tamta firma ewidentnie jest kontrahentem Allegro. Oferuje na sprzedaż Wasze karty podarunkowe, więc musi jakieś relacje biznesowe z Wami mieć.
Zakładam więc, że macie wpływ, albo chociaż możliwość kontaktu, do swoich partnerów biznesowych.
@tomato8 niczego nie mogę obiecać, ale zgłosiłam tę sytuację.
Dam znać, jeśli otrzymam informacje w tej sprawie.
Witam,
Czy udało się Pani coś ustalić?
Też jestem poszkodowaną klientką. Chciałam wymienić multikartę z tego sklepu na kartę do Allegro.
Pozdrawiam,
@Client:72506839 @tomato8 rozwiązaliśmy umowę z tym partnerem, ze względu na jego problemy finansowe nie rekomendujemy zakupu kart Allegro na tej stronie.
W tej sytuacji powinniście złożyć reklamację bezpośrednio na adres podany na ich stronie.