Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
Można prosić o przywrócenie zakupów
@Client:102560276 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Czy mogę prosić o przywrócenie wszystkich kupionych ? Konto mam od 20 lat, a najstarszy zakup widzę z 7,05,2019. Nie wiem także, czy wszystkie są widoczne od maja 2019 do teraz. Generalnie chciałbym wszystkie widzieć.
Dziękuję 🙂
@frulik Nie jesteśmy w stanie przywrócić zakupów, które trafiły już do archiwum. Możemy przywrócić tylko te, które sam usunąłeś, korzystając z opcji dostępnej od niedawna.
A jak dostać się do archiwum w takim razie? Zależy mi aby sprawdzić stare zakupy. Co kupiłem, od kogo i w jakiej cenie.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry, wczoraj (23.10.2021) udało mi się wygrać aukcję swetra, niestety niechący kliknęłam opcje "ukryj" podczas anulowania innej aukcji. Czy jest opcja zwrócenia tego swetra z powrotem do opcji "do kupienia"?
Pozdrawiam.
@Client:91570721 jasne 🙂 Przywrócone, zobaczysz ten zakup ponownie tutaj.
Dzien dobry,
Uprzejma prośba o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów z historii
Pozdrawiam
@bkwiecien77 Przywróciłam oferty do Twojej zakładki.
Dzień dobry.
Prosiłbym o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów z historii.
Dziękuję i pozdrawiam
@maciej_44, gotowe. 🙂
Witam. Bardzo proszę o przywrocenie mojego ostatniego zakupu. Ukrylam go. Dziękuję i pozdrawiam.
@Client:73309081, jasne, gotowe. 🙂
A mam jesCze jedną prośbę, czy moglaby Pani anulować zakup łóżka? Ze sprzedawcą wszystko uzgodnione, ale wiem czy z mojego poziomu mogę to anulować 🙂
@Client:73309081, bardzo szybko zrobisz samodzielnie. 🙂 Wystarczy, że wejdziesz w zakładkę Moje zakupy, a w następnie w szczegóły zakupu i wybierzesz "Anuluj zakup".
Cały ten proces opisaliśmy również w tym artykule. 😊
Cześć,
Mogę prosić o przywrócenie wszystkich moich zakupów z okresu wrzesień-listopad?
Pozdrawiam
@jaro2865, jasne. Zrobione. 🙂