Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
Dzień dobry, przed chwilą z konta szubimaster przez nieuwagę ukryłam 5 zakupów. Prosze o ich przywrócenie gdyż wydarzyło się to przez przypadek.
@szubimaster, przywróciłam Twoje ukryte zakupy. 🙂
Dziękuję serdecznie ☺️
Witam, czy mógłbym odzyskać widok na zakupy ? Przez przypadek usunąłem dwie pozycje
17 grudnia usunąłem
@MrKarolH, przywróciłam te zakupy. 🙂
Chciałbym przywrócić zakup z dnia 28 listopada ( maszynka do golenia)czy jest możliwość to zrobić?
@WerCiaaa7 Tak, przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki Kupione.
Dziękuje
Bardzo proszę o cofnięcie "ukrycia" zakupu z dnia 15.12.2021, chodzi o laser krzyżowy.
"Sprytnie" ukryłem żeby nikt nie widział co kupiłem na Święta, a teraz nie mogę się skontaktować ze sprzedającym bo paczka jeszcze nie doszła, a czas leci.
Z góry dziękuję.
@iwo_ww Zakupy przywrócone 🙂 Mam nadzieję, że paczka dotrze pod choinkę.
Wielkie dzięki,zakup przywrócony.Teraz wiem od kogo kupiłem!!! Z resztą mam nadzieje poradzę sobie sam.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ W dniu wczorajszym tj. 20.12.2021 ukryłem kupiony przedmiot. Chciałbym to ponownie przywrócić na listę zakupów. Z góry dziękuję za pomoc.
@Sebastopoler gotowe 🙂 zobaczysz ten zakup ponownie tutaj.
Witam, bardzo dziękuję za pomoc 🙂
@Lakus1973 gotowe, zobaczysz ten zakup ponownie tutaj 🙂
Dziękuje 😊👋
ukrył wygraną aukcję jak ją zwrócić?
@ILYAALESYA Przywróciłam ukryte oferty na Twoim koncie. Nie masz możliwości zwrotu, ponieważ nie doszło do zrealizowania tego zamówienia. Jeśli chcesz dokonać zakupu, musisz ponowić płatność.