Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
@michal113z, gotowe. 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z grudnia @ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@minac2204, gotowe.
Jak mogę przywrócić ukryta aukcje
@honda192, może to zrobić jednie pracownik Allegro. Przywróciłam Twoje ukryte zakupy.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam. Ukryłam dwa zakupy listopad/grudzien 2021r i chciałabym je przywrócić. Bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje
@Kociica gotowe 🙂 Zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czy mogłabym prosić o przywrócenie mojego zakupu w zakładce zakupy niechcacy usunęłam
@Client:42047047, przywróciłam Twoje ukryte zakupy z grudnia.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czy mogłabym prosić o przywrócenie ukrytego zakupu, chodzi o Numer oferty: 11146596906
Chodzi o zwrot i wymianę na inny rozmiar ....
Z góy dziękuję
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie ofery numer 11146596906
Tak, ale podaj o jaki zakup chodzi: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Grill opiekacz 2stronny
@Client:102443840, przywróciłam Twoje ukryte zakupy.
Witam. Prosze Moderatorow @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ o przywrocenie mojego ukrytego zakupu huawei band z 17.12.2021. Dziekuje
@Client:43418889 gotowe, zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakłądce 🙂
Witam.
No to tak jak wszyscy wyżej.
Poproszę o odkrycie zakupu Szlafrok satynowy.
Dziękuję Miłego Wieczoru
Dziękuje Miłego Wieczoru.
@ULOK2405 Cześć 🙂 Oczywiście, zakup został odkryty
Dobry wieczór, proszę o przywrócenie zakupu szkieł hart. do telefonów. Z góry dziękuję 🙂 pozdrawiam