Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
@cichywiggles Gotowe, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Moje zakupy, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Dziękuje
potrzebę przywrócić aukcje nr 11817073605
@macradz1982 Zakup przywrócony.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@Client:38705420 gotowe, wszystkie ukryte zakupy zobaczysz ponownie w tej zakładce.
@Client:48678303 gotowe, zakup został przywrócony i jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Witam, rowniez bardzo prosze o cofniecie ukrytego zamowienia! Zakup dokonany w niedziele tj 6 marca
@Client:37354564 Cześć 🙂 Oczywiście - zakup jest już przywrócony. Znajdziesz go na swoim koncie w zakładce "Kupione".
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z mojego koszyka
@Client:44768049 przykro mi, ale nie mam możliwości przywrócenia Twoich zakupów do koszyka. Mogę jedynie pomóc w przywróceniu ukrytych kupionych zamówień z zakładki Moje zakupy. Jeżeli to miałaś na myśli to podaj proszę jakie zamówienie przywrócić?
Dziękuję bardzo. A można jeszcze przywrócić zakupy z marca?
@GameCrasher pewnie 🙂 Przywrócone, zobaczysz je ponownie tutaj.
Ukrylam swoje dwa zakupy na allegro i nir mogę ich przywrócić
@Muffa3 Przywróciłam już oba zamówienia do Twojej zakładki Moje zakupy, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Witam. Chciałabym wszystkie zakupy z lutego 2022. Z góry dziękuję
@GameCrasher gotowe 🙂 Zobaczysz swoje zakupy z lutego ponownie w tej zakładce.
Jak przywrócić zakup, który ukryłem?
@slawek-gl, zrobi to jedynie pracownik Allegro. Pomogę, tylko powiedz, o który zakup chodzi?