Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
Miałam wystawione aukcje około łącznie 500 ofert po ich błędnym zakończeniu na jeden dzień mogłam wznowić tylko część z nich a około 100 ofert mi brakuje
Witam, kilka dni temu ukryłem zakup czy mogę prosić moderatora o jego przywrócenie do listy zakupów? Pozdrawiam
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
mogę prosić o pomoc? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@patrykk2002 Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
dziękuje !
Dzień dobry ukryłem zakup z grudnia i proszę aby został przywrócony. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Skin1974 Cześć. 🙂 Bardzo proszę, zakup przywrócony
Hejo proszę o przywrócenie zakupów ukrytych 17 grudnia tablet dziękuję @ko_alka
@KikoBike Hejka 🙂 Bardzo proszę, zakup przywrócony 🙂
Dziękuję 😘
Witam.
Proszę o przywrócenie widoku zakupu piżamy z grudnia 2022
Dziękuję za dotychczasowe przywrócenie, ale nie widzę jeszcze jednych zakupów.
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
@AMARno1 już powinny być widoczne 🙂
Dziękuję la_nika 🙏
Witam, jakiś czas temu skorzystałem z opcji "ukryj zakup" a teraz potrzebuje przywrócić dane dotyczącę mojego zakupu gdyż muszę oddać sprzęt na reklamacje , zakup mogł być dokonany z konta Marcinos88888 lub drugiego konta mojej żony Aleksandry login mostojski2012 , chodzi o wagę sklepową z firmy Marnat zakup ok. 12-14 grudzień. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Marcin
@Marcinos88888 przepraszam, że czekałeś, przywróciłam ten zakup do zakładki Twojej żony 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z lipca 2021. Zapodziałem paragon na elektronikę a chciałbym reklamować zakupiony sprzęt na gwarancji.
Z góry dziękuję
@_HolaOla_ Czy jest możliwość przywrócenia zakupów z lipca 2021?