Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
@Client:68807061 bardzo proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
Trzeba poprosić nasze mentorki @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie?🙂
@Magda_0601 Cześć. 🙂 Zakup przywrócony
Prosze o przywrocenie listy moich zakupów z miesiąca grudnia pomylkowo usuniętych nic misia 565 meil [edytowano]
Tylko nasze moderatorki mogą Ci je przywrócić ,wystarczy je wywołać i poczekać aż któraś będzie na dyżurze. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie?
@misia565 Cześć. 🙂 Wszystkie zakupy z grudnia na tym koncie zostały przywrócone. 🙂
Jak przywrócić zakupy Ukryte z miesiąca bieżącego tj Grudzień 2022
@Tomaz100 zakupu z grudnia są ponownie widoczne w Twojej zakładce 🙂
Dziękuję Bardzo i szczesliwego nowego roku Życzę
witam, chciałbym cofnąć ukrywanie dwóch zakupów tylko nie wiem jak.
pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ bardzo prosze o przywrocenie produktów które są ukrywane z miesiąca GRUDZIEN
@Client:39492034 wszystkie Twoje zakupy są ponownie widoczne w zakładce Moje zakupy 🙂
Jak przywócić ukryty zakup, ponieważ chcę zwrócić produkt ?
Tylko nasze moderatorki potrafią je odnaleźć i trzeba je tylko wywołać @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomocy!😊
@pasjaKASI gotowe, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Chciałabym odzyskać z ukrytych zakup:PIŻAMA DAMSKA Rozpinana Klapką Długa MOTYLE 210 XL, proszę
@zozda gotowe, zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Dziękuję
Potrzebuję przywrócić moje ukryte zakupy@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_