Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
@Client:109804515 Na koncie, z którego piszesz, nie ma żadnych zakupów.
Witam chciałbym cofnąć ukryty zakup chodzi o dzwonek rowerowy muszka minne
@kopek1984 Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Czy móglbym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów ?
Czy mógłbym prosić o przywrócenie jednego ukrytego zakupu (jedno z ostatnich). Aukcja dotyczyła radia technisat.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie ukrytej aukcji zasłon firan i pościeli
@Client:86240201 na koncie, z którego piszesz nie ma żadnego zakupu, a samo konto zostało założone dzisiaj, więc zaloguj się proszę na swoje konto i sprawdź proszę zakładkę Moje zakupy.
Czy mogę prosić o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu?
@belieef przywróciłam zakup z 01.07., ale to zamówienie było anulowane. Czy to o nie chodziło?
Chciałabym powrócić do jednego z zakupów który został przeze mnie Ukryty. Jak mogę to zrobić?
@anna2011zlotow, jeśli ten zakup jest sprzed 24 lipca 2020 roku, to napisz proszę jaki przedmiot mam przywrócić (może być jego nazwa, data zakupu albo cokolwiek co pozwoli namierzyć zakup).
Chodzi konkretnie o dozownik bezdotykowy Simplehuman biały. Niestety kiedyś ukryłam ten zakup a potrzebuje go zareklamować bo jest jeszcze na gwarancji.
@anna2011zlotow zakup przywrócony 🙂 Nie byłam pewna o które zamówienie chodzi, więc przywróciłam produkty tej marki do Twojej zakładki.
Proszę moderatora o przywrócenie z ukrytych zakupów - buty ergio Bardi/snikersy. Albidoro
@Albidoro Przykro mi, ale na koncie, z którego tutaj piszesz nie ma takiego zamówienia.
Czy odzyskasz mój ukryty przedmiot?
@Client:124845629 tak, potwierdź proszę, czy chodzi o zakup z 14 stycznia?
jak przywrócić ukryte zakupy ????
Tylko moderacja może to zrobić @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ lub pracownik allegro
@zygi1063 Czy chodzi o wszystkie ukryte zamówienia, czy jakieś konkretne?