Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
Witam. Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 2022-12-20 01:03:23
Nie do końca rozumiem odpowiedź🤣
@82darkman przywróciłam już zamówienie z tego dnia do Twojej zakładki, więc jest ponownie dostępne w zakładce Moje zakupy.
Ukrlsm swój ostatni zakup , proszę o odkrycie go😉
@Joanna_W1 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Dzień dobry,
Niedawno chciałem zakupić pewną część do samochodu. W październiku oraz w grudniu. Jednak oba zamówienia nie zostały wysłane. Podjąłem decyzję o anulowaniu obydwu zakupów, jednak nie miałem opcji anulowania zakupu. Ostatecznie postanowiłem je ukryć. Teraz chciałbym je ponownie przywrócić na listę zakupów i anulować.
Jak mogę to zrobić?
Proszę o pomoc.
@marcom24pl O jakie oferty lub części dokładnie chodzi?
Chodzi mi dokładnie o wszystkie oferty, które zostały anulowane a zostały ukryte w panelu MOJE ZAKUPY
@marcom24pl Przywróciłam trzy takie zamówienia, więc sprawdź proszę czy to nie chodziło.
Witam czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów?
@Dziko1405 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Witam, czy mogę poprosić o przywrócenie widoczności zakupu poszewki i kołdry?? (z mojego konta, tj. Roger 189) 🙂
@Roger189 tak, proszę bardzo, zakup jest widoczny ponownie w tej zakładce.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy mogłybyście przywrócić mi do zakładki moje ukryte zakupy na cito, to bardzo ważne, będę wdzięczna.
@Client:79832909 proszę bardzo, przywróciłam zakupy. 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ co mam zrobić, chce anulowac nieoplacony zakup ale nie wyswietla mi sie anuluj zakup to dotyczy wyswietlacz lcd dotyk samsung galaxy a03, pomozcie, jeszcze przy oplaconym zakupie wyswietlacz lcd dotyk samsung galaxy a21s wyswietla mi sie ze paczka opozniona przesylka powinna byc w punkcie sob. 24 czerwca jednak nie mamy numeru listu przewozowego, co mam zrobic i o co chodzi
tu daje zdjecie
Ukryty zakup jak odkryć