Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
@Client:100055383 przywróciłam już na Twoim koncie dwa zamówienia zegarków, więc sprawdź proszę, o który z nich dokładnie chodziło.
Witam. Chciałabym przywrócić wszystkie swoje zakupy z maja 2023. Z góry dziękuję 😉
@GameCrasher bardzo proszę 🙂 Zakupy z maja 2023 są ponownie widoczne w zakładce.
W jaki sposób mogę przywrócić ukryty zakup z dnia 21.05.2023 r. ?
@Client:45080621 przywróciłam zamówienie z tego dnia do Twojej zakładki Moje zakupy, więc możesz sprawdzić ją ponownie.
Dzień dobry,
bardzo proszę o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu (gra ps4).
Pozdrawiam,
@Client:65927448 ostatni zakup z grą jest już widoczny w Twojej zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z 21 maja ☺️
O przywrócenie ukrytych zakupów trzeba wywołać i poprosić nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ,które w wolnej chili to uczynią.
Dziękuje za informacje ☺️
@dagmara0198 proszę bardzo. Przywróciłam Twój zakup. 🙂
@Client:44685025 gotowe! 🙂
Dobry. Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Tam były chyba dwie pozycje z dnia 30.05.2023
@kamilkh Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy z maja do Twojej zakładki.
Jak moge odzyskac i przywrócić ukryte zakupy w zakladce?
@katarzyna22-28 wszystkie zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, również chciałbym prosić o przywrócenie widoczności zakupu z wczoraj (klocki LEGO). Przypadkiem oznaczyłem go dziś jako ukryty.
@shootem Jest przywrócony.
Witam, parę dni temu ukryłem jeden zakup elektrozaworu, teraz nie mogę go znaleźć, a chciałem go zwrócić. Proszę o jego przywrócenie. Paweł