Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
@maqos Przywrócone
Poproszę o rozdzielnie połączonych zakupów z dwóch aukcji: Numer oferty 14009768394 i Numer oferty 14009763539. Chcę kupić tylko jeden z przedmiotów.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam. Proszę o zwrócenie moich ukrytych zakupów. Pozdrawiam
@marcinfurgala Gotowe! 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Mogę również prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów?? 🙂
Pozdrawiam
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów
@walghuria Przywróciłam wszystkie Twoje zakupy. 🙂
dzięki piękne<3 @w_kiwi
proszę o przywrócenie urytych ostatnio zakupów
wieeeeeeeeeeeeeeelkie dzięki 🙂 🙂 🙂
Cześć....usunęłam potwierdzenie zakupu od zawadiaka123 ale zakup byl w zeszłym roku w czerwcu lub li
@Client:49802600 Nie znalazłam zakupu od sprzedawcy o wskazanym loginie, ale przywróciłam Ci wszystkie ukryte zakupy. Mam nadzieję, że to pomoże. 🙂
Chciałam baaardzo podziękować . .udało się jest zakup tylko dostawcę pokręciłam...jesteś wielka dzięki wielkie! Pozdrawiam!
Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przywrócenie odkrytych zakupów
@Client:110939078 proszę bardzo, zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Dziękuję
Proszę o pomoc w przywróceniu ukrytego zakupu z dnia 27 lipca 2023. Są to etui oraz szkła ochronne do Iphone 7/8 PLUS.
Dziękuję za pomoc
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ oznacz następnym razem moderatorów żeby szybciej otrzymać pomoc
@mala_gosia69 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.