Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
U
ukryty zakup.odzyskac
@karina301 napisz proszę, który zakup mam przywrócić 🙂
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupu KARTA SIECIOWA RJ45 do internetu na USB zewn(2848)
@paulusiuniab gotowe, zakup przywrócony do Twojej zakładki.
@marcinyogurt czy możez o jaki zakup chodzi? Wystarczy data zakupu.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Proszę o odblokowanie zakupu spodnie dresowe szare polarowe z ukrytych zakupów za które jeszcze nie zapłaciłam.
@terziel1959 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@alicia1990 gotowe. Przywróciłam już Twoje ukryte zamówienia do zakładki.
Witam,
dnia 22/08/2024 ukryłam przypadkowo swój zakup - jak mogę go przywrócić aby był widoczny ?
@Asia-Grzesiu przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Dzień dobry! Wczoraj ukryłam zakup czajnika (Zamówienie 87537), ale czy udałoby się to jakoś przywrócić, bo zamówiłam z Allegro Delivery i nie będę wiedziała jaki jest kod odbioru paczki, bo nie zawsze jest wysyłany również mail z informacją. Dziękuję!
@Client:47675008 przywróciłam zakup. 🙂
potrzbuję przywrócić zakup z dnia 21.08.2024, dziękuję za pomoc!
@SAVAAUTO117 Gotowe!
kupiłem podkładke i nie spodobała mi sie i chcialbym ją zwrócic ale niestety ukryłem zakup co moge zrobić zeby ja przywrocic?
@Client:111678669 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Proszę o przywrócenie mojego ostatniego zakupu
@Anusiak2018 proszę, przywróciłam Twój ostatni zakup.