Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
@mdyksy95 zakup srebrnych uchwytów z 22.11.2024 nie jest ukryty na Twojej liście zakupów, więc jest widoczny w zakładce.
Witam .Czy można przywrócić ukryte zakupy by były widoczne
@adzka1111 czy mam przywrócić wszystkie zakupy na Twoim koncie, czy jakieś konkretne? Jeśli konkretne to podaj proszę datę zakupu.
Jak odzyskać ukryte zakupy 12 listopad 2024
@lukaszencjo na Twoim koncie nie ma zamówienia z tego dnia. Zamówienie z 10.11 jest widoczne.
Dzień dobry.
Czy istnieje możliwość przywrócenia wszystkich z tego roku ukrytych zakupów. Potrzebuję zrobić reklamację oświetlenia akwarium, a nie pamiętam od kogo je kupiłem.
Pozdrawiam
@sebol_mx przywróciłam Twoje zamówienia złożone w roku 2024.
Cześć, @bartek931303. Gotowe, przywróciłam Twój zakup 🙂
jak przywrocic ukryty zakup pomoże ktos? prosze. musze zrobić zwrot chodzi o pokrowce na krzesla zakup z 26.11.2025r.
Cześć, @bartek931303. Już przywróciłam ten zakup 🙂
Są to zakupy z listopada tego roku.
Cześć, @czaakuu. Na Twoim koncie nie ma ukrytych zakupów z listopada 2024. Być może zakup zrealizowałeś na innym koncie?
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z tego miesiąca dotyczącego ładowarki Samsung z kablem.
Pozdrawiam serdecznie,
Anita
Cześć, @Client:51562105. Zrobione 🙂
Poproszę o przywrócenie zakupu z dn. 08.03.2024. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:57884515 Gotowe 🙂
Dzień dobry,
Przez przypadek ukryłam zakup i nie mogę go przywrócić na listę. Oto szczegóły zamówienia:
• Nazwa produktu: UGG, „Oferta z dnia zakupu 30 lis 2024, 21:41 od fjzbaohuort”
• Numer oferty: 16954182813
Czy mogliby Państwo pomóc mi w przywróceniu tego zakupu, aby ponownie pojawił się w sekcji “Moje zakupy”?
Z góry dziękuję za pomoc!
Cześć, @Client:105083221. Zrobione 🙂
Płatność i wysyłka dotyczyła 3 filmów vhs nabytych od danilo-lol Daniel [edycja] ode mnie mającego nick j_guzewicz. Przez pomyłkę skasowałem dane aukcji a teraz nie mogę się doliczyć filmów (nie dotyczy to kupna Pustej plaży Pleograf którą otrzymałem. Przy tamtej płatności dalej była informacja o opóźnionej przesyłce.