Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
@maciek004 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Witam, jak przywrócić ukryty zakup?
@matisxxd proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam,
chciałbym przywrócić ukryty towar scyzorek kupiony dnia 28.11.2024
@romanko_4 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dzień dobry czy mógłbym prosić o przywrócenie moich wszystkich ukrytych zamówień, wydaje mi się że zamówienie które chciałem anulować ze względu naszły adres dostawy niechcący ukryłem i teraz nie mam jak tego anulować. proszę o szybką reakcję żebym zdążył mieć zwrot pieniędzy
@Client:131807940 Przywróciłam ukryte zakupy do Twojej zakładki.
Dzień dobry. Proszę o przywrócenie zakupów z 30 listopada 2024. Dziękuję.
Dzień dobry @armatura_i_pompy! Proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Hej, chciałabym przywrócić swój ostayni ukryty zakup.
@hello-wedding proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam,proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z 29 listopada
@Damiano_rs proszę! Zakup jest ponownie widoczny.
Czy jest szansa sprawdzić dane wysyłkowego ukrytego zakupu bez przywracania go do widoczności?oraz - czy dostanę powiadomienie z informacją o odbiorze - jeśli tak to w jakiej formie?
@madaleine758 Nie, nie możesz sprawdzić danych po zakupowych bez przywracania zakupu. Powiadomienie o odbiorze powinno przyjść mailowo lub przez sms, w zależności od Twoich ustawień. Chyba że masz pobraną aplikację, wtedy informacje o odbiorze otrzymasz w apce.
A czy jest szansa abyś sprawdziła status ukrytego zamówienia? Planuję wyjazd i wolałabym aby paczka została odebrana przeze mnie, jeśli nie zmieniłam adresu dostawy 😅
@madaleine758 Jasne, mogę też przywrócić zakup, a Ty go znowu ukryjesz. 😉 Sprawdzę status zamówienia tylko napisz, proszę, kiedy dokonałaś zakupu. 🙂
Ojej. Kilka dni temu, jest to płyta CD, zapłaciłam około 30 zł łącznie z wysyłką.
@madaleine758 Zamówienie nie zostało jeszcze nadane.
Cześć! Czy mogę ponownie prosić o sprawdzenie statusu przesyłki? 😀