Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
Kogo prosisz? nas? Czy Allegro? eeech
Pomóżcie: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:101291659 Możesz podać przybliżoną datę tego zakupu?
Początek listopada ale nie później niż 10.11
@Client:101291659 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Witam jak przywrucic ukryte zakupy bo przez przypadek ukrylem wczoraj jeden niepotrzebnie?
Cześć, @marinesti. Widzę, że na Twoim koncie jest kilka ukrytych zakupów, jednak nie wiem, który dokładnie został ukryty wczoraj. Proszę, podaj dokładną datę zakupu lub numer zamówienia.
Jest to sluchawka bezprzewodowa new bee zakupiona bodajze 12.01
Dzięki, @marinesti. Przywróciłam ten zakup 🙂
Dziekuje
Dzień dobry w grudniu ukryłem dwa zakupy i teraz potrzebuje ich do zrobienia zwrotów, dało by radę je cofnąć?
@konie3konie3 przywróciłam dwa zamówienia do Twojej zakładki, więc sprawdź proszę, czy to o te zakupy chodziło.
Tak dziękuję a jest może jeszcze power bank?
@konie3konie3 jest i również go już przywróciłam.
Dziękuję
Cześć. Czy ktoś wie w jaki sposób przywrócić ukryte zakupy?
Cześć, @kaska2622. Mogę przywrócić ukryty zakup. Czy chodzi dokładnie o zamówienie z 24.01.2025 17:56?
Tak, chodzi o to zamówienie.
Dziękuję 🙂
@kaska2622 proszę, jest ponownie widoczne 🙂
Chyba chcesz przywrócić usuniętą historię zakupów, bo nigdy nie było ukrytych zakupów !!!
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @@@czy można przywrócić moje ukryte zakupy do sakładki moje zakupy