anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Proszę o przywrócenie zakupu do zakładki "moje zakupy"

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
29 990 ODPOWIEDZI 29 990

Adrian1404
#1 Nowicjusz

Dzień dobry, chcialbym, żeby moje ukryte przez przypadek zamówienie wrócilo do zakładki moje zakupy, ponieważ musze zwrocic towar.

Dziękujemy za złożenie zamówienia w naszym sklepie. Zamówienie dotyczy produktów: 1x: Gaźnik silnik HONDA GX160 GX200 5 - 6,5KM LONCIN U (18741599053)

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Adrian1404 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:87183154
#2 Obserwator

Co ja mam robić, jak do Was dotrzeć.  Od kilku dni proszę Was o zniesienie blokady na moim koncie. To już jest po raz 3. Dokonywałam zakupów będąc w pracy w Niemczech i za każdym razem kończyło się to zablokowaniem konta. To tak jakbyście mi powiedzieli, że nie mam się ruszać moimi 4 literami z kraju jak chcę coś kupować. Teraz jestem w kraju po zakończeniu pracy w Niemczech i nadal nie mam odblokowanego konta. Potrzebuję dokonać zakupu ale mi to uniemożliwiacie. Otrzymaliście ode mnie to co chcieliście, zdjęcie mojego dowodu osobistego, moje zdjęcie, moje zdjęcie z dowodem osobistym i nic  to nie dało. Czy mam jeszcze zrobić pokutę na kolanach do Waszej siedziby w Poznaniu? Kto jest za takie rzeczy odpowiedzialny.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:87183154 niestety na forum nie jesteśmy w stanie pomóc w temacie blokady konta. Tym tematem zajmuje się nasz zespół bezpieczeństwa z którym kontakt odbywa się wyłącznie przez korespondencję mailową. Widzę, że napisałaś już do nas w tej sprawie (korespondencja 63483347). Poprosiłam już o pilne przesłanie do Ciebie odpowiedzi 🙂 

Alicja
oznacz moderatorów

#2 Obserwator

Tak to jest informacja od Was

zawiesiliśmy konto ze względów bezpieczeństwa. Musimy się upewnić, że korzysta z niego uprawniona osoba.

Co powinna Pani zrobić?

Niezbędne jest potwierdzenie tożsamości. W tym celu proszę, aby Pani przesłała:

kolorowe zdjęcia (nie skany) obu stron Pani dokumentu tożsamości,
zdjęcia dokumentu tożsamości umieszczonego obok Pani twarzy (selfie).
Jak przygotować zdjęcia?

Na dokumencie muszą być widoczne:

imię i nazwisko,
data urodzenia i ważności dokumentu,
zdjęcie,
narożniki dokumentu.
Pozostałe dane może Pani zakryć np. paskiem papieru. Zdjęcia nie mogą być jednak w żaden sposób modyfikowane. Powinny być zrobione w dużej rozdzielczości. Proszę, aby przesłała Pani załączniki zgodnie z instrukcją – dzięki temu szybciej przeprowadzimy weryfikację."

Tyle tylko, że ja już prawie miesiąc temu, kiedy jeszcze byłam w pracy na terenie Niemiec dostarczyłam to wszystko o co ode mnie zażądano. I efekt był taki, że nikt mi nie odblokował konta. To tak jakby kpiono z mojej osoby. Wysłałam je teraz ponownie , ale jak długo znowu mam czekać? Moje nerwy już na prawdę nie wytrzymują takiego traktowania mnie.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:87183154 przykro mi, że odniosłaś takie wrażenie, rozumiem jak frustrująca może być dla Ciebie ta sytuacja. Zapewniam jednak, że nikt tu nie ma intencji deprecjonowania Twojej sprawy. Nie udało mi się odnaleźć poprzedniej korespondencji z przesłanymi dokumentami, natomiast widzę, że wysłałaś je dzisiaj w korespondencji 63301521. Doradca z zespołu bezpieczeństwa zapozna się z nimi i wróci do Ciebie z odpowiedzią. Zachęcam Cię także do kontynuowania korespondencji w jednym wątku mailowym, powielanie zgłoszeń wprowadza niepotrzebny chaos w korespondencji i tak naprawdę wydłuża czas procesowania sprawy. 

Alicja
oznacz moderatorów

#2 Obserwator

Alicjo, ja na prawdę to rozumiem, ale już od 12 dni, jak tylko wróciłam do kraju staram się jak mogę rozwiązać ten mój problem i nie wiem już do których drzwi u Was pukać, żeby ktoś usłyszał o tym co się dzieje. Żeby ktokolwiek zareagował i żebym w końcu mogła dokonać zakupu.😞😢 Więc jak mam się czuć , co mam o takim podejściu myśleć,

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:87183154 zgłosiłam już Twoją sprawę do weryfikacji i poprosiłam o pilną odpowiedź. Na ten moment muszę prosić Cię o cierpliwość, wkrótce powinnaś otrzymać od nas informację. 

Alicja
oznacz moderatorów

#2 Obserwator

Dziękuję Alicjo

oznacz moderatorów

skate93tg
#7 Wielbiciel

proszę o przywrócenie zakupu :

PITBIKE stator iskrownik koło magnesowe YX160 MRF

zakup: 14 sierpnia 2026od: multicar
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@skate93tg bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki. 

Ola
oznacz moderatorów

Pawelpablo111
#7 Wielbiciel

Dzien dobry ja prosze o przywrocenie mojej historii zakupow .

Pozdrawiam .

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Pawelpablo111 w Twojej historii zakupów nie ma ukrytych zamówień, ale jeśli chciałbyś pobrać całą historię zakupów możesz to zrobić generując raport. Instrukcję krok po kroku jak to zrobić znajdziesz tutaj.

Ola
oznacz moderatorów

Pawelpablo111
#7 Wielbiciel

@_HolaOla_ nie chodzi o ukryte a o te starsze sprzed 2024

oznacz moderatorów

Pawelpablo111
#7 Wielbiciel

Poprostu znikneły

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Pawelpablo111 w zakładce Moje zakupy już ich nie będzie, ale możesz je sprawdzić generując raport, który Ci wskazałam. 

Ola
oznacz moderatorów

Pawelpablo111
#7 Wielbiciel

Dziwne bo w tym odnosniki jest o tworzeniu kopii zapasowej a ja takiej nie utworzylem nie wiem co to da ?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Pawelpablo111 Twoje zakupy są widoczne w zakładce [moje zakupy] przez 2,5 roku, po tym czasie są archiwizowane i nie ma możliwości przywrócenia ich widoku do zakładki (czy gdziekolwiek indziej). Natomiast jeżeli potrzebujesz informacji o starszych zakupach, możesz wygenerować raport, tak jak opisała to Ola 🙂 

Alicja
oznacz moderatorów

kinia02_08
#9 Pomysłodawca
oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @kinia02_08. Gotowe, przywróciłam ukryty zakup.  

Marysia
oznacz moderatorów