Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
Witam, czy takze moglbym poprosic o przywrocenie ukrytych zakupow?
Bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z tego miesiąca, pozdrawiam.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam,
Bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia dzisiejszego dot. aukcji: https://allegro.pl/oferta/al7003-suknia-slubna-z-perelkami-36-12125440128?bi_s=tinkerbell&bi_m=MESSA...
Z góry bardzo dziękuję
Olusia1998
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów
Maniek86_2006
Usunąłem kilka swoich zakupów. Czy jest możliwość je odzyskać, żeby znowu byli widoczne na liście moich zakupów? Potrzebne mi są informacje o dokonaniu płatności. Chyba że jest jakiś inny sposób?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Poproszę o przywrócenie ostatnio ukrytej aukcji z konta
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
Zgłaszam włamanie na konto 3 raz zmieniam hasło na konto teraz dałem 2 strone logowanie mam nadzieję że pomoże.
Witam, Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu Drukarka 3d Anycubic,
Ukryty przez nieuwagę, co innego miało zniknąć 🙂
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z dnia 02.12.2022
Mogę również poprosić o przywrócenie aukcji z ostatniego tygodnia? 😊 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Edit jednak wszystkie zakupy są widoczne
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Chodzi o konto Client:106737461. Chciałbym przywrócić zakup głośnika blaupunkt
Witam czy również mogę prosić o przywrócenie moich zakupow? Pozdrawiam 😊
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatniego miesiąca. login: zimek64
@basterix25 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Witam, ja również proszę o przywrócenie zakupu. Dziękuję
Witam potrzebuje cofnąć do zakładki kupione jedna aukcje z dnia 1.02.2023. Aukcja dotyczy zasłon da się to zrobić ?
Takie prośby kieruj i zaznaczaj nasze moderatorki @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ,tylko One szybko i z uśmiechem je odnajdą.