Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
Witam moje prosić o przywrócenie zakupu z dnia 21.05.26?
Zakup dotyczył odżywki i szamponu
@remik1502 proszę, gotowe! 😊
@piotrbelka89 Przywróciłam Twój zakup.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Wiem, proszę o przywrócenie zakupu z 14 maja. Już niedługo nie będę go mogła wykorzystać ani zwrócić. Pisałam już do Allegro w tej sprawie ale nadal nie ma tego zakupu
@szafronx Przywróciłam zakup.
Bardzo dziękuję
Chciałbym przywrócić ukryte zakupy ponieważ chciałbym dokonać zwrotu
Cześć @Client:132298833, które dokładnie zakupy chcesz, żeby zostały przywrócone?
Cześć, Mateusz, czy możesz proszę przywrócić moje zakupy z ostatniego tygodnia? Dziękuję! @matt_rose
@ReneChopinDays Gotowe. Przywróciłam zakup 🙂
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów powiązanych z narzędziami NEO Tools
Cześć @marek_weberman, przywróciłem każdy możliwy zakup. Dla zakupów starszych, jedynym rozwiązaniem będzie pobranie historii zakupów. Więcej o tym przeczytasz tutaj.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów produktów które w nazwie mają firmę EcoFlow
@marek_weberman Dla zakupów starszych, jedynym rozwiązaniem będzie pobranie historii zakupów. Więcej o tym przeczytasz tutaj.
Cześć @Client:109883534, zakup został przywrócony.
Dzień dobry,
Nie mam możliwości w aplukacji allegro przedłużenie odbioru paczki
@Madi77_2007 termin odbioru której przesyłki potrzebujesz przedłużyć?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrócenie kilku ostatnich zakupów, żebym je widziała, ponieważ ukryłam. Dziękuję pozdrawiam