Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
Proszę o przywrócenie ostatnio ukrytego zakupu na moim koncie. Dziękuję.
Sugeruję też dodanie opcji, dzięki której właściciel konta sam będzie mógł to zrobić.
Pozdrawiam.
Witam, bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 28.09
Dzień dobry.
Przez pomyłkę "ukryłem" na liście zakupów jeden z ostatnich zakupów (przewód układu chłodzenia).
Bardzo proszę o przywrócenie na listę- dostarczona została niewłaściwa część i muszę dokonać zwrotu.
Dziękuję
Proszę o przywrócenie zakupu "LICZNIK AUDI TT 2.0 TDI 8S0920790 2.0 TDI EUROPA" na moim koncie. Dziękuję.
Chciałbym przywrócić poprzedni zakup, ten ostatni. Dziękuję
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie zakupu 3 sztuk granoli. Zakup ukryty kilka dni temu. Dziękuję.
Aby przywrócić zakup w aplikacji Allegro po przypadkowym kliknięciu "ukryj zakup", możesz skorzystać z następujących kroków:
1. Przejdź do zakładki "Moje zakupy".
2. Zlokalizuj zakup, który chcesz przywrócić.
3. Kliknij na ten zakup, a następnie wybierz opcję "przywróć" lub "odzyskaj".
**Warto wiedzie:**
- Lista zakupów w zakładce "Moje zakupy" obejmuje wszystkie zakupy z ostatnich 2,5 roku, które nie zostały usunięte przed wprowadzeniem zmian w zakładce. Ukrycie zakupu na liście nie oznacza anulowania transakcji.
- Jeśli nie widzisz opcji przywrócenia zakupu, możesz również poprosić moderatora lub pracownika Allegro o przywrócenie ukrytych zakupów.
Dzięki tym krokom powinieneś być w stanie przywrócić przypadkowo ukryty zakup w aplikacji Allegro.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie wszystkich moich usuniętych zakupów w zakładce Moje zakupy
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@nasti84 tak jest, termin przedłużony do 18.05. 2024 r.
Mogę cię prosić o przywrócenie ostatniego zakupu?
Właśnie wypełniłem ankietę nt Allegro Gadane.
Czy chcesz coś dodać na temat Allegro Gadane?
Allegro Gadane jest bez sensu bo i tak allegro ma głęboko w dupie to co tu się wypisuje - zwłaszcza opinie na temat zmian w serwisie. A "Gadane" stworzyli tylko po to by stwarzać pozory że słuchają i biorą pod uwagę opinię użytkowników allegro.
I tyle w temacie
Proszę przywrócić mój ostatnio ukryty zakup
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
dzień dobry, czy mogłabym prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 16.10.2024r. ?
@janina850 proszę! Gotowe. 😊
Mod pomoże
Witam, poproszę o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu na moim koncie dotyczącym kosmetyków do włosów
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatnich 2 miesięcy. Przez pomyłkę usunęłam.