Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
proszę o przedłużenie o 48h paczki A002810YH2
dziękuję
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki A0027N9E33
chociaz o 2 godziny
będę bardzo Wdzięczna
Cześć @monigie! Proszę, możesz odebrać przesyłkę dzisiaj do końca dnia.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
proszę o przedłużenie o 48h paczki A002810YH2
dziękuję bardzo
Dzień dobry. Proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki nr A0027Z2KH4 o 24 godziny. Pozdrawiam S
Prosze o przedluzenie czasu na odbior dla przesylki A0027AG5R9 i A0027AG3F9 (ta druga byla przedluzana wraz z dwoma innymi ale jakims cudem te inne sa do jutra a ta do dzisiaj, moze dlatego ze jest przekierowana.)
@wenecjamaklowicz Przedłużyłam odbiór dla 1 przesyłki. Dla drugiej już nie mogę- była już przedłużana.
A0027OXQB5 do dziś do końca dnia dostałam też info że nie ma dostępu do punktu- paczkomat zepsuty?
mam nadzieję że automatycznie przedłuży to wszystkie paczki
pozdrawiam 🙂
@elv-elv Przedłużyłam odbiór o 48h. 😉
czy ja też mogę prosić o przedlużenie ? o 48h
nr paczki A002810YH2
dziękuję bardzo
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry @N_Nitka28,
Czy mogę prosić o przedłużenie o jeden dzień paczki: A0023FH8J8.
Bardzo dziękuję!
Poproszę o przedłużenie paczki A0027Z1UX2
Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przedłużenie odbioru paczki A0027HPUO0 do 17 czerwca 2025?
@Client:38803576 Proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin.
Czy istnieje jakiś powód dla którego niektóre paczki są przedłużane a inne nie?
Czy mogę prosić o przedłużenie o 48h czasu na odbiór:
A002810YH2
dziękuję
Ja niestety też miałam ten problem. Prosiłam o północy, powtórzyłam prośbę następnego dnia - obydwie nie otrzymały odpowiedzi. Przesyłka się przedawniła, ale udało mi się zwolnić z pracy i odebrać.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie czasu na odbiór do końca dzisiejszego dnia?
A0027MGAN3
Serdecznie dziękuję i życzę miłego dnia 😊