na takiej aukcji wybraliśmy wielopak hulajnogi, czy otrzymam dwie hulajnogi czy to jakaś nowa forma oszustwa?
@M3_Nieruchomosci powinieneś otrzymać 2 sztuki ale wątpię w to bardzo.
chiński sprzedawca, na Allegro od miesiąca, 66% ocen pozytywnych - co może pójść nie tak?
Ja tam bym wziął cztery za 965 zł zamiast dwóch za 1579 zł 😉
już coś pozmieniał i nie ma wielopaków więc to jakaś nowa forma oszustwa na którą pozwala allegro, na szczęście zrobiłem screenshot, zapłaciłem kartą kredytową więc sobie zgłoszę do banku że otrzymałem tylko jedną sztukę zamiast dwóch
@M3_Nieruchomosci Wiesz, że będą problemy a i tak w to idziesz. Gratulacje 🙂
To nie jest żadne oszustwo tylko chińczyk się pogubił przy dodawaniu rabatów 🙂
@M3_Nieruchomosci Nie, Allegro nie pozwala na oszustwa. Żaden element oferty (opis, tytuł, parametry itp.) nie powinien pozostawiać wątpliwości co jest przedmiotem sprzedaży i jakie ma cechy.
Obecnie nie widzę w tej ofercie informacji o wielopakach. Najprawdopodobniej była to więc pomyłka sprzedawcy, którą już usunął.
@nat_not W innych jego ofertach nadal były dziś wielopaki z hulajnogami w absurdalnie niskich cenach - najpewniej pomyłka ale warto to zweryfikować zanim ludzie nakupują i będą problemy? 🙂
@komis-bell po co? przecież jak będą problemy to się popłacze na forum i ponarzeka jaki to świat jest straszny zamiast przyjrzeć się swojej naiwności i pazerności.