Jaki jest cel dla którego zniszczyliście interfejs kupującego? Skąd taka złośliwość? Teraz widzę komentarze zamiast informacji o produkcie, aby zobaczyć opis produktu muszę wciskać jakieś linki. To jest jakiś koszmar i jeszcze gorsze w obsłudze niż na **piiip**s. Zresztą to wygląda jak żywcem skopiowane stamtąd.
Bo jak klienci będą musieli czytać to zamiast kupić dodadzą do ulubionych, odłożą zakup na później i zapomną. A jak nie zauważą, że coś jest do czytania to od razu kupią pod wpływem emocji 🙂
Właśnie dzisiaj to zauważyłem to jest **piiip**ny DRAMAT 😡
Ten kto to wymyślił ma IQ małpy.
Żeby zmieściło się więcej reklam, duuuuużo więcej
przecież kluczową informacją jest opis który jest ukryty, niezły bełkot.
To nie jest żadne uproszczenie strony tylko upychanie śmietnika z ofertami w miejscu opisu oferty. Po otwarciu strony było widać cenę, szczegóły oferty i można było od razu przejść do zakupu. Teraz jeszcze opinie o produkcie zamiast czytelnego opisu (x ocen x recenzji) wyglądają jak niedorobione.
Tragedia i dwa metry mułu.
Prośba o wyłączenie tego **piiip**a, bo utrudnia przeglądanie ofert. Który bałwan wymyślił, żeby ukryć kluczową funkcję jaką jest opis?
Proszę o wyłączenie u mnie tego durnego interfejsu, proszę nie nie traktować mojego konta jako królika doświadczalnego. Nowy interfejs bez prostego podglądu w opis oferty jest nie do przyjęcia! Opis oferty jest kluczowy i pierwsze co robię to zapoznaje się właśnie z tą sekcją. Nie chcę u siebie tego dziwactwa w tej postaci jaką teraz jest bo jest to zwykłe uprzykrzanie życia ze strony allegro w stronę użytkownika!
@Sa_novaskoro to test to informuję, że to chyba najbardziej debilny z waszych pomysłów na jaki kiedykolwiek wpadliście. Wyłączycie mi to czy mam sobie napisać wtyczkę do przeglądarki i zrobić to za was?
Cytuje "....która pozwala szybko zweryfikować kluczowe informacje (cenę, szczegóły oferty, wiarygodność) i przejść do zakupu...." i pytam: czy ukrycie opisu i szczegółów oferty pod dodatkowym przyciskiem ma ułatwić poznanie przedmiotu? Odnoszę wrażenie że użytkownicy mają za zadanie klikać KUP. Ostatnie Wasze zmiany nie wnoszą nic dobrego, wręcz przeciwnie i uważam że coraz więcej osób będzie szukało alternatywnych e-rynków. Konkurencja nie śpi i z coraz większą śmiałością wchodzi na polski rynek. Jeśli dalej będziecie na siłę "uszczęśliwiać" kupujących to ci kupujący zmienią miejsce dokonywania zakupów.
wyłacz mi to, nie chce tego g*wna testować. chyba że cos płacicie za testy
**piiip**nie. wyłącz to **piiip**o, nie chce nic testowac
Ten **piiip**a który ciągle komplikuje korzystanie z serwisu natychmiast do zwolnienia, bo działa na szkodę allegro. Teraz trzeba szukać opisu aukcji, otwierać i zamykać jakieś zakładki. Zrobił się burdel gorszy niż na chińskim bazarze..
Pomysł poroniony, w ogóle nie widać opisów. Trzeba szukać kafelków i je rozwijać. Pierwszy raz spotykam się z tak głupim pomysłem. Wcześniej mogłem sobie otworzyć na kilku kartach produkty i porównać opisy, teraz zapomnij. Do tego czysta strata czasu na szukanie kafelków i klikanie, po paru minutach krew mnie zalewa.
Mega nieintuicyjne, myślałem że sprzedający po prostu nie wprowadził opisu, nie widać dobrze, że trzeba coś rozwijać.
Sztuka dla sztuki. Kogoś kto wpadł na ten poroniony pomysł wywaliłbym od razu na zbity pysk. Drugi do "odstarzału" to ten który zgodził się aby testować ten gniot na produkcji. Od zawsze na allegro obowiązywała zasada, że opis jest NAJWAŻNIEJSZY. Zdjęcia mógł być poglądowe a sekcja z charakterystyką i specyfikacją to często (np w sekcji motoryzacji) stek bzdur i znowu w OPISIE sprzedawcy albo proszą o telefon albo sprawdzanie na stronach producenta.
Syf i malaria. Choć jestem na Allegro od ponad 20 lat to może chyba trzeba o opuszczeniu tego padołu łez bo coraz trudniej coś znaleźć a takie unowocześnienia tylko pomagają w decyzji.
Zmiany są dobre ale powinny być ostrożne a nie robione na rympał i uszczęśliwiać ludzi na siłę. Jak już koniecznie chcą to wprowadzać to powinna być opcja powrotu do starszego UI do którego ludzie są przyzwyczajeni. Jest taka zasada "lepsze wrogiem dobrego"
To jest "Dobra Zmiana" taki allegrowy "Nowy Ład"🤣. A co zrobili z wyszukiwarką i tą całą produktyzacją? Oni są po prostu konsekwentni w działaniach 😂. Aż strach pomyśleć co będzie następne 😱
przypominam wszystkich, że za chwile wchodzi nowy układ ułatwiający zwroty konsumentowi w w ue, pięknie się to wpisuje w obecne zmiany na allegro
serwis chce zarabiać na zwrotach i tym zwiększy ich liczbę
ty masz zwracać za koszta zbędnej wysyłki, być kasowany za smarta , prowizję
mamy ostatnio coraz więcej "głupawych" kupujących - kupujących tylko wzrokowo na tzw "oko", bez czytania parametrów i opisu
do tego dla części reklamacja to to samo co odstąpienie od umowy, dla innej podanie poprawnego adresu to problem
Jak przywrócić stary widok oferty bez rozwijania opisu, dlaczego podstawowa część ogłoszenia którą jest OPIS ogłoszenia jest ukrywana??? Dlaczego wprowadzacie kolejne zmiany które potwornie utrudniają i wydłużają dokonanie zakupu ?
Jaki opis? Jakie parametry?
Ty masz na Allegro kupić tylko to co ALLEGRO chce żebyś kupował czyli produkty promowane (bo za promocję biorą hajs od sprzedający) a nie to co ty faktycznie chcesz wybrać
Kolejny krok (po grupowaniu ofert) który ogłupia interfejs tak aby utrudnić świadomy wybór oferty i być uzależnionym tylko od podsumowanych pod nos ofert promowanych.
odbije im się to czkawką.
Dlaczego Allegro poradziło sobie w Polsce z platformami jak **piiip** czy **piiip** czy inne?
Bo miało fajny, czytelny, prosty system wyszukiwania i przeglądania ofert.
Zamiast iść w tą stronę to upodobniają się do swoich konkurentów.