anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiany w wyglądzie/utrudnienia dla kupującego

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:74412621
#7 Wielbiciel

Jaki jest cel dla którego zniszczyliście interfejs kupującego? Skąd taka złośliwość? Teraz widzę komentarze zamiast informacji o produkcie, aby zobaczyć opis produktu muszę wciskać jakieś linki. To jest jakiś koszmar i jeszcze gorsze w obsłudze niż na **piiip**s. Zresztą to wygląda jak żywcem skopiowane stamtąd.

oznacz moderatorów
256 ODPOWIEDZI 256
bel_e_muir
#7 Wielbiciel

@nat_not Dołączam się do opinii użytkowników @Pietras0404 oraz @Magazyny_Jakuba - obecna sytuacja jest bardzo niekomfortowa, niewygodna, odrzuca od robienia zakupów. Nie dość, że trzeba rozwijać opis, to do tego przycisk ten ginie on w gąszczu reklam innych produktów. Ja rozumiem, że reklama jest dźwignią handlu, ale obecna sytuacja denerwuje niezmiernie, i zdecydowanie nie buduje dobrego nastroju do zakupów. Aż mi ciśnienie skoczyło. Okropna zmiana, proszę przywróćcie poprzedni wygląd!

oznacz moderatorów
Orcanus
#7 Wielbiciel

Masakra ten  test ,,nie da się kupować ///

oznacz moderatorów
Pietras0404
#8 Zapaleniec

a kiedy ten durny test zostanie przerwany i wróci funkcjonalność z przed testu ? 

oznacz moderatorów
mayeckm
#7 Wielbiciel

@nat_not podpisuję się pod wszystkimi opiniami w tym wątku.

Przez tą zmianę Allegro nie nadaje się do użytku.

Da się to jakoś wyłączyć albo wypisać konto użytkownika z testów?

oznacz moderatorów
kovek
#13 Ambasador

@mayeckm będziesz marnować czas na rozwijanie opisów i będziesz szczęśliwy. Profesjonaliści od UI/UX więdzą lepiej co dla ciebie dobre

oznacz moderatorów
qbalodz
#7 Wielbiciel

Ten kto zatwierdził takie testy na wersji produkcyjnej od razu powinien być zwolniony. Ukryliście najważniejsze informacje tylko po to, żeby wyświetlić jeszcze więcej durnych, nikomu niepotrzebnych ofert. To od razu nadaje się do UOKiKu - ukrywanie podstawowych informacji o produkcie na podstawie, których dokonuje się świadomego zakupu. 

oznacz moderatorów
open
#9 Pomysłodawca

Długo będzie trwał ten test?
Dla inteligentnych ludzi OPIS produktu jest najważniejszą częścią oferty, a WY traktujecie nas jak **piiip**ów, którzy tylko oglądają obrazki...

oznacz moderatorów
Painee
#7 Wielbiciel

Serio nie macie co robić tylko utrudniać ludziom zakupy???

oznacz moderatorów
gumoleon
#7 Wielbiciel

Dramat. Jak tak dalej pójdzie to zacznę zamawiać na **piiip**ie

oznacz moderatorów
Keichi001
#8 Zapaleniec

A może tak zapytać się usera czy chce uczestniczyć w waszym teście? Nie macie laba albo grupy testerów? Jaja sobie robicie? Testujecie na produkcji? 

Chcecie mieć opinię? Nowe UI szoruje po dnie i zbiera wodorosty. Strony są nieczytelne, trzeba przeklikiwać się przez niepotrzebnie ukryte sekcje. Mam dla was news. Sprzedajcy często piszą, że zdjęcie jest POGLĄDOWE i ważny opis aukcji. Czyli jak sprzedający sprzedaje używany laptop a na zdjęciu jest nówka to jak nie rozwinę opisu to allegro mi fundnie nówkę gdyż stwierdziło, że opis jest mi niepotrzebny aby dokonać świadomego zakupu?

Skąd wy wytrzasnęliście PM czy tego leada? Program DEI wam chyba za mocno wszedł.

oznacz moderatorów
Ninnes
#4 Eksplorator

Wygląda, że AI zabrało się za stronę Allegro. Są pomysły, których konsekwencje pokazać może tylko czas, ale w tym wypadku nie trudno je sobie wyobrazić, mając minimalne IQ pozwalające na funkcjonowanie w społeczeństwie. 

oznacz moderatorów
Client:43952186
#7 Wielbiciel

Serio? Tak wielki zespół badawczy i robicie testy takich rzeczy na produkcji?! 

oznacz moderatorów
hibitze
#8 Zapaleniec

Testują nowe funkcjonalności.  Tymczasem rynek akcji testuje ich historyczne minima. Brawo gamonie.

oznacz moderatorów
ironbyq2
#7 Wielbiciel

Czy tam ktoś u was allegro myśli nad UI?

To klikanie w rozwinięcie opisu jest tak powalone, że chyba sobie napisze jakiś skrypt do Tampermonkey...

oznacz moderatorów
Keichi001
#8 Zapaleniec

Daj znać bo pomysł przedni. 

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To ukłon w stronne nieczytających opisów tylko wzrokowców. 

Jak w reklamie

oznacz moderatorów
DJ-YAREC
#7 Wielbiciel

Jestem tutaj z tego samego powodu co pozostali. Naprawdę u Was nikt nie myśli poważnie nad interfejsem ? Myślałem że w dobie cyfrowych zakupów dążymy do ich przyspieszenia a tymczasem klikanie by zapoznać się z danymi przedmiotu to spowalnia. Poza tym dlaczego testujecie na milionach klientów, nie macie jakiegoś zaufanego grona beta testerów tylko traktujecie wszystkich użytkowników jak króliki doświadczalne?

oznacz moderatorów
emiloc
#7 Wielbiciel

Dokładnie mam takie same odczucia !!! Błagam wróćcie do starego interfejsu bo teraz nie można przeglądać ofert ponieważ grozi to zawałem serca z jednoczesnym wylewem krwi do mózgu !!!

oznacz moderatorów
elawydmuch
#10 Popularyzator

Mam wrażenie, że ostatnio w Allegro biją się o to, kto wymyśli i wprowadzi bardziej bezużyteczny pomysł.... da się jakoś wrócić do starego widoku?

oznacz moderatorów
Elaks
#8 Zapaleniec

Pełna zgoda, Strona przedmiotu stała się kompletnie nieczytelna. Z jednej strony ukryto najwazniejsze informacje o przedmiocie: Opis + parametry, z drugiej połowa strony zarzucona jest rekomendacjami. To już **piiip** jest bardziej czytelny...

oznacz moderatorów