anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Łączenie kategorii produktów irytujące

1208krzysiek
#7 Wielbiciel#
  • nie wiem kto wymyślił te łączenie w ofert na pewno ten kto ma głęboko w d.... Ludzi którzy go utrzymują i nie rozumie że Allegro istnieje dzięki kupującym a nie sprzedającym brawo oby tak dalej.
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

alegrak
#7 Wielbiciel#

Alegro to wymyśliło, ponieważ ciebie jako kupującego ma w du*ie.

Nie masz kupować najtaniej, tylko u tych co allegro ci proponuje. Jeszcze chwila o filtr sortowania od najtańszej oferty całkiem zniknie.

Osobiście uważam, że przy życiu allegro utrzymuje wyłącznie Smart. Gdyby go nie było, to konkurencja już dawno by go zjadła. A nawet ostatnio w sklepie stacjonarnym kupiłem taki sam produkt taniej niż na allegro, co oznacza że już dawno przestali być atrakcyjni cenowo. Tylko Smart, to utrzymuje ich przy życiu. Gdyby nie to, nic bym tam nie kupił.

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@alegrak "kupiłem taki sam produkt taniej niż na allegro" - tak jest od kilku lat 😉 

oznacz moderatorów

Crackgsm
#7 Wielbiciel#

Aż z irytacji tu przyszedłem poczytać, czy to aby nie jest jakiś chwilowy błąd strony. Domagam się natychmiast przywrócenia opcji "rozłącz te same oferty", bo w tej chwili odechciało mi się robić na Allegro zakupy.

oznacz moderatorów

Ciastofarsz
#9 Pomysłodawca#

Allegro prowadzi testy na użytkownikach bez ich wiedzy. Usuwa przydatne opcję też bez zgody i wiedzy. Usuwa możliwość rozłączenia ofert.Usuwa możliwość płatności kuponami za produkty cyfrowe. Allegro zalane chińszczyzną (wyszukiwania to kilkanaście tysięcy ofert, klikamy dostawą do 3 dni i robi się kilkaset ofert) do tego dochodzi spam jedną ofertą. Mnóstwo sprzedających botów. Usuwanie wątków jak się podoba i cenzura wygodna dla portalu. Ps. Skopiowałem ten tekst i będę go wrzucał jeśli będziecie to usuwać. Nie dam sobie zamknąć ust i będę walczył z tą administracją aż mi się nie znudzi. Czekam na wartościową odpowiedź ze strony allegro. A póki co robię zakupy na popularnym amerykańskim portalu którego nazwa zaczyna się "e" a kończy na "bay" bo też cenzurka innych portali wam się udziela. Taka mała Korea Północna robi się z allegro.

oznacz moderatorów