@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry,
stworzyłam produkt (rozmiary S–XL), do którego inny sprzedawca dodał zupełnie inne produkty, jak widać — bardzo niskiej jakości. Podaję screen'y.
Moje produkty nie były jeszcze sprzedawane, dlatego nie powinny mieć żadnych ocen.
Kontaktowałam się poprzez komunikaty i naciskam wszystkie przyciski, jednak problem nie został rozwiązany.
Bardzo proszę o usunięcie wszystkich przypisanych produktów wraz ze wszystkimi ocenami z całej linii S–XL.
nr oferty - 18346725008, 18346714178, 16961705140, 16239656234
Mój produkt
Oceny za inne produkty
UPD. Nie było sprzedaży w rozmiarach S i XL.
@Elegance_style Zgłosiłam oferty. Na przyszłość, możesz to zrobić samodzielnie. 🙂 Wystarczy, że klikniesz w ofercie "Zgłoś ofertę błędnie powiązaną z produktem".
Dziękuję bardzo! Dokładnie tak zrobiłam, ale oceny zostały. Na ocenach też klikałam Zgłoś naruszenia. Więc czekam na efekty wspólnych naszych działań 🙂
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry, problem nie został rozwiązany do końca.
Zostały oceny, dotyczące już odpiętego towaru.
Przycisku [zgłoś naruszenie] można użyć tylko raz, więc wyczerpałam wszystkie opcje ze swojej strony...
Proszę usunąć ocenę i opinię ze zdjęciem towaru w lampartowym kolorze. Dziękuję!
@Elegance_style Czy problem w ogóle nie został rozwiązany?
Problem został rozwiązany częściowo: usunięto kilka negatywnych ocen.
Proszę o usunięcie jeszcze jednej, zaznaczyłam na rzucie z ekranu.
@Elegance_style Zgłosiłam ofertę ponownie do weryfikacji, z informacją o błędnym zdjęciu w opiniach. 🙂