anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro days

MAMY ROZWIĄZANIE!
remi271187
#8 Zapaleniec#

Dzień Dobry, mam problem z allegro days nie wyświetla ofert....to i to tak szybko że nie jestem w stanie przeczytać . Jak w załączniku miga co chwilę przeskakując od pierwszej do ostatniej oferty i koniec . Czyściłam ciastka , usuwałem instalowałem od nowa allegro . Wylogował z innych urządzeń . Nie wiem co jest 

Screenshot_20250408-003228.png

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@remi271187 Czy masz możliwość nagrania filmiku, na którym przedstawisz ten problem?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
remi271187
#8 Zapaleniec#

Tak mam nagrany ekran . Wrzucam tu ale nie zapisuje

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@remi271187 Prześlij ten plik na adres: spolecznosc@allegro.pl, w treści wiadomości podając link do tego wątku z Gadane.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
remi271187
#8 Zapaleniec#

Wysłane . Dostałem w odpowiedzi takiego maila 

Adres spolecznosc@allegro.com służy jedynie do przesyłania dodatkowych informacji, związanych ze zgłoszeniami na forum Allegro Gadane. Jeśli Twoje zgłoszenie dotyczy usunięcia konta na forum, potwierdzamy przyjęcie zgłoszenia. Twoje konto zostanie usunięte. Nie otrzymasz odpowiedzi na swojego maila.
Jeśli potrzebujesz pomocy związanej z Allegro, zajrzyj na forum ), zapraszamy również do naszego działu Pomocy .

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@remi271187 W porządku. Mam Twoją wiadomość. Przekazałam sprawę do konsultacji. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się tutaj.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@remi271187 Dziękuję za cierpliwość. 

Przekazano mi, że najprawdopodobniej przyczyną problemu jest to, że masz wyłączone animacje w telefonie. Sprawdź to i włącz ponownie animacje w opcjach deweloperskich. Takie działanie powinno rozwiązać problem.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
remi271187
#8 Zapaleniec#

Dziękuję bardzo . Pomogło

oznacz moderatorów
remi271187
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów