Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
https://allegro.pl/oferta/kawa-ziarnista-pellini-espresso-bar-vivace-1kg-6883069978
Kawa powyżej występuje w dwóch wariantach: 500g i 1kg. Obie z różnymi kodami EAN. Zawsze były dwa osobne katalogi. Nagle allegro połączyło to w jeden. Teraz wyświetlają się przy naszym produkcie kilogramowym "tańsze propozycje" 500g. Zgłaszałem każdą z tych ofert po kilka razy a dalej wiszą w tym samym katalogu.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@coffee-world szczerze mówiąc nie bardzo widzę różnicę w wadze. Natomiast to wyjaśnienia jest kwestia duplikatu, bo jak dobrze rozumiem to jeden i ten sam produkt o wadze 1kg?
Oferta którą przesłałem jest moja i dotyczy 1kg i tu jest ok. Natomiast proszę wejść w wszystkie oferty, pojawiają się tam oferty kawy 500g.
@coffee-world to chyba nie jest połączenie produktu tylko teraz allegro znowu pokazuje tylko tytuł oferty więc można podpiąć kawę 500g do 1kg i jest git 😉
Kolejna rewelacja podpinania pod katalog. Uwielbiam kawę, więc wszedłem poczytać opinie ... Oczywiście te negatywne. Straciłem ochotę na kawę !
Opinie oczywiście wrzucone do wora wszystkich sprzedających ten produkt. Wielu sprzedawców.
Powtarzam. Straciłem ochotę na kawę i wiarę w Allegro.
WSPÓŁCZUJĘ podpięcia pod katalog "produktów".
Ostatnio chciałam kupić kawę tą co zawsze. Niestety wchodząc po prawo nad kup w porównaj x ofert tego produktu nie dało się wybrać tańszej czy szybszej dostawy, bo tam jeden wielki burdel jest (różne wagi, różne warianty intensywności). Kupiłam przez info pozakupowe, kup ponownie. Przepłaciłam, ale szkoda mi było czasu na użeranie się z wyszukiwarką.
Po tym co się tu dzieje z katalogiem i formą wyświetlenia wyszukiwań (na koncie prywatnym mam te durne testy) powoli zaprzyjaźniam się z niemieckim sklepikiem w mojej miejscowości, bo tam kupię szybciej i bez nerwów.
@k_owczarek1 nie lubi kawy